Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Újjá szeretnék majd születni,...

Újjá szeretnék majd születni, de nem hiszek a reinkarnációban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 16:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A 2 állításod üti egymást. Valamennyire csak hiszel a reinkarnációban ha újjá akarsz születni...
2012. aug. 13. 17:14
 12/41 A kérdező kommentje:
Miért? Olyan is van, aki hisz a reinkarnációban, de nem akar újjá születni. Fordítva nem lehet?
2012. aug. 13. 17:17
 13/41 anonim ***** válasza:

Vannak bizonyos törvények. pl a fátyol: a leszülető emberek elfelejtik h honnan jöttek és miért. Leszületnek, róják a karmikus köröket stb. pont ezért hívják a földet tanulóbolygónak (hogy pl meg lehessen tapasztalni a szeretetet, hited stb a fényvilágtól teljesen elszakítva)

Egy ember mielőtt leszületik meghatározza a saját feladatait hogy neki ebben az életében mit kell fejlesztenie és törleszteni és csinálnia, bármennyire is nem vagy tudatában ennek, de teljesen természetes az ha valaki ateista. pont azért születnek le sokan hogy megtapasztalják hogy lehet a "forrástól" elválasztva újra megtalálni önmagunkat / hitet ..

és talán az is hihetetlennek tűnik, hogy az emberek többsége sokkal jobban érzi magát a köztes létben mint itt a sűrű anyagi világban. Ezek a világok amúgy nincsenek elválasztva csak egy átlag ember nem érzékeli a magasabb dimenziókat mert túl alacsony a rezgésük.

Azok akik hallgatnak saját intuíciójukra é nem az ego vezeti őket már magasabban vannak és egyre tbb ember jön rá erre az igazságra.

Bocsi ha furán fogalmazok de mostanában nem gyakran használtam a magyart.

A te kérdésed arra utal hogy félsz a haláltól mert esetleg kötődsz túlzottan az anyagi világhoz, vagy az egod csapdájában vagy ami irányítani akar.

2012. aug. 13. 23:22
 14/41 anonim ***** válasza:
Iratkozz be egy reinkarnációs tanfolyamra, megéri, hisz csak egyszer élünk....
2012. aug. 14. 02:31
 15/41 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, úgysem emlékszel majd erre az életedre.
2012. aug. 14. 06:39
 16/41 anonim ***** válasza:
De egy halál közeli élmény után érezheted úgy, hogy újjá születtél, vagy kaptál még egy lehetőséget. Ez jobb szerintem.
2012. aug. 14. 06:41
 17/41 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel!
2012. aug. 15. 10:08
 18/41 anonim ***** válasza:
Picinyem! Az újjászületés a reneszánsz, az újraszületés a reinkarnáció. Ha a két fogalommal sem vagy tisztában és a válaszolók sem, akkor inkább tényleg ne foglalkozz a dologgal.
2012. aug. 15. 18:03
 19/41 anonim válasza:
Egyszer elaludtam az autópályán vezetés közben 130nál, de pár perc múlva felébredtem és nagyon beszartam. Na, az olyan volt, mintha újjászülettem volna..
2012. aug. 16. 10:08
 20/41 anonim ***** válasza:
Talán megoldják a halálunk előtt még az agyi folyamatok teljes digitalizálhatóságát, és akkor a halál helyett szépen feltöltjük a személyiségünket, tudatunkat, emlékeinket egy megfelelő mesterséges neurális hálózatba, ahol vígan éldegélünk tovább az idők végezetéig, vagy míg meg nem unjuk.
2012. aug. 16. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!