Azt, hogy lehet elérni, hogy soha többet ne reinkarnálódjak? (Kérem, hogy azok akik nem hisznek a reinkarnációban azok ne írjanak, mert most csak olyan emberektől várok választ akik hisznek a reinkarnációban. Megértésüket köszönöm. )
Az életem csak a szenvedésről,küzdelemről és a csalódásról szól.
Ha nekem ezek járnak csak, akkor nem kérek többet belőle.
Bár én nem hiszek benne,,de leírom mit olvastam erről a témáról.
Csak akkor nem fog az ember újjászületni,ha eléri a megvilágosodást a Nirvanát.
Egyébként meg teljesen mindegy hogy hsszünk benne vagy sem,te úgyse tudod,hogy mi voltál az előző életedben és mi leszel a következőéletedben..A reinkarnációra nem emlékezhetsz újra és újra. Azt hogy most az életedben csupa küzdelem és szenvedés..nos tegyél róla hogy ne legyen..
Én valamelyest hiszek a reinkarnációban, de a hit még nem sokat ér, hisz amíg élünk itt a földön, úgysem tudhatjuk biztosan, mi lesz a halálunk után.A reinkarnációs hipnózis beszámolókban nagyon sok a hasonlóság.Ezek szerint, ha a lélek már nagyon sok mindenen keresztül ment, mindent megtapasztalt, nincs már hová fejlődnie, akkor nem reinkarnálódik újra soha többet.Reinkarnálódni nem kötelező.Vannak lelkek, akik nem akarnak, húzzák az időt, de ha van még tanulni valójuk, akkor előbb-utóbb újra születnek a földre.Hát, nem túl biztató.Ami némileg vigasztaló lehet az az, hogy állítólag a lélek maga választja, dönti el, hogy milyen életbe, milyen testeb, családba, stb akar születni.Ha valaki nehéz életet választ, annak is meglehet a maga jó oka.
Valamennyi esélyt adok a dolognak, de 100%-ban csak akkor fogom elhinni, ha majd magam is látom.
Sehogy. Ezt nem te döntöd el.
Ha hiszel a reinkarnációban, akkor azt is tudnod kell, hogy most az előző életeidben elkövetett tettekért "bűnhődsz".
Kitartás!
Mindennap küzdök, hogy jobb legyen de már elfáradtam.
Mintha én nem érdemelnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!