Mivel lehetne elérni, hogy az exem és az új nője szakítsanak?
Nagyon vissza akarom szerezni.. :(
Első barátom volt és hiányzik.
Nincs valami varázslat vagy vonzás ami a segítségemre lenne?
18/L
"Mivel lehetne elérni, hogy az exem és az új nője szakítsanak?"
Nagyon vastag arcbőrrel.
Én nem akarom, hogy boldog legyen azzal a lánnyal.. :(
Napról napra jobban hiányzik és az éjszakák borzasztóak.. :(
Egyedül vagyok és a csend megfojt.. :(
Nappal még tűrhető, mert elfoglalom magam a tanulással meg azzal amit szeretek, de este, mikor elalszom, akkor őrá gondolok és az eszem tudja, hogy soha nem kaphatom vissza, de a szívem még reménykedik.. és amíg a szívem reménykedik, addig nem javul ez az állapot.
Annyira rossz egyedül.. :(
A barátnőim már mind menyasszonyok, én meg magányosan élek.. hiába változtattam meg a ruhatáram, hiába "alakítottam át magam" nem kellek a kutyának se.. :(
Az élet, főleg fiatalkorban (én sem vagyok sokkal idősebb, ezért tudom) baromi nehét. Csalódások jönnek-mennek, néha a barátok-barátnők is. Még ha most úgy is érzed, hogy ő lenne a minden, könnyen lehet hogy egy év múlva, vagy akár még sokkal hamarabb is már csak nevetsz ezen.
Varázslat meg csak a mesében van. Bizonyos dolgokat el kell fogadni. Nagyon fiatal vagy még, bőven, bőven lesz jobb srác, még ha ezt most nehéz is elhinni.
18 évesen nincs más dolgod, minthogy ezen rágódj?
Lesznek még nagyobb kudarcok is az életedben, mint ez.
Lépj túl rajta, járj el társaságokba, vagy túrázni, úgyis itt van a nyár!
Foglalkozz mással és hidd el, hamar el fogod felejteni őket!
Nem kell vele törődni!
Én is bosszankodtam, de most már, csak legyintek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!