Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akiknek a vonzás törvényének...

Akiknek a vonzás törvényének segítségével sikerült már elérni olyan célokat melyeket szerettek volna elmesélnék h hogyan történt és h mik voltak ezek?

Figyelt kérdés

2012. febr. 17. 23:44
 1/4 anonim válasza:
100%

Barátnő, albérlet stb.

Én leírtam, hogy mit szeretnék és kiraktam.

A barátnőre már nem emlékszem miket írtam. Az albinál egy szempont nem teljesült.

2012. febr. 18. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen elmesélek neked valamit, bár sajnos csak most látom mennyire hitetlenek, és negatívak a magyarok.Én sem voltam kivétel, de azt mondtam ha másnak sikerült nekem miért ne? Mikor hallottam a vonzás törvényéről gondoltam kipróbálom, mit vesztek? akkor kittem egy országról képet ahova szerettem volna menni, reggel ébredésnél az volt az első amire néztem, és azt mondtam én nem sokára ott leszek! Ez olyan helyzetben történt, sem párom sem pénzem nem volt..közeben még hozzá tettem boldog párkapcsolatban élek ott abban az országban. Most már saját otthonunk van ebben az országban, a párommal:) ez 1 éve történt, mások azt mondják hihetetlen ennyi idő alatt itt házat venni, nekünk főnökünk által sikerült:)az itt élő magyar barátaink nagyon rendesek örülnek a sikerünknek. Történtek még ilyenek velem, de itt hosszú lenne leírni. Ha gondolod írj privát üzenetet mindenre válaszolok!
2012. febr. 18. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 2 évig mondogattam,hogy nekem lesz autom, és addig mondogattam, hogy a szüleim vettek nekem. :) De mákom volt.

Ám a vizsgáimat is szoktam mondogatni, hogy sikerülni fog, és ha sokat agyalok ezen, akkor tételeket megálmodom h mi lesz. Sajnos nem minden tantárgyból álmodom meg.

Az utolso dolog ami megint megtörtént, az az , hogy saját lakást akartam ami csak az enyém. Hát 6év alatt össze sporoltam közel 5 miliot, és abból tudtam venni saját lakást, és elég szép lakást, mivel egy jó ismerősöm aki ügyvéd ajánlott egy bank által elárverezett lakást,és ilyenkor fillérekért adták.

2012. febr. 18. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 2 évig mondogattam,hogy nekem lesz autom, és addig mondogattam, hogy a szüleim vettek nekem. :) De mákom volt.

Ám a vizsgáimat is szoktam mondogatni, hogy sikerülni fog, és ha sokat agyalok ezen, akkor tételeket megálmodom h mi lesz. Sajnos nem minden tantárgyból álmodom meg.

Az utolso dolog ami megint megtörtént, az az , hogy saját lakást akartam ami csak az enyém. Hát 6év alatt össze sporoltam közel 5 miliot, és abból tudtam venni saját lakást, és elég szép lakást, mivel egy jó ismerősöm aki ügyvéd ajánlott egy bank által elárverezett lakást,és ilyenkor fillérekért adták. 24 éves vagyok

2012. febr. 18. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!