A testen kívüli élmény akaratlagos elérése. Hogyan tudom elérni ezt az állapotot?
Az önmegvalósítást kell elérni! Az arról szól, hogy nem ez a test vagyunk!
Megtapasztalhatsz nagyon sok mindent.
A legegyszerűbb mód az, hogy kifejezetten a jelen pillanatban élj! A gondolatok a múltba vagy a jövőbe visznek! Csak a jelen pillanat létezik, nincs más!
Amikor ezt igazán megtapasztalod beszarsz a gatyádba! Rájössz, hogy hazugságban élsz, éltél eddig! Egy hatalmas illúzió az egész!
LSD.
Egyébként nincs testen kívüli létezés, de élményt kaphatsz hallucinációtól. Az lehet erős hipnotikus álomban, sima álomban, anygatól, láztól,stb....
8-as!
Valójában nem vagy a testeden kívül, csak az agyadat ráállítod erre az egészre, és ezt vetíti eléd.
Megmondom miért tudom ezt.
Volt amikor sokszor olvastam erről a harmadik szemről, ami állítólag a homlokunkon van, és van aki képes ezt kinyitni.
Na, én is átéltem olyat amit te írtál, hogy alszol is meg nem, de a tudatodnál vagy.
Nos csukva volt a szemem, pihentem - ez még a reggeli ébredésem előtt volt sokszor, és mindig szét tudtam nézni a szobámban.
Durva volt, körültekintettem a szobámban úgy, hogy közben aludtam, illetve ebben az érdekes állapotban voltam, csukva volt a szemem.
Azt hittem sokáig, hogy kitudtam nyitni a harmadik szememet.
De sajnos egyszer jött a valóság, a hideg zuhany.
Ugyanígy ebben az állapotban voltam, és nézelődtem a szobámban, majd egy hangot hallottam, és kinyitottam a szememet.
Anyukám állt az ágyam mellett, a reggelit hozta be és tette az asztalomra.
De őt ugye nem láttam, ergo sajnos nem a valóságot láttam, hanem az agyam játszott velem csak.
Onnantól elfelejtettem ezt az egész baromságot.
Minden kitaláció, emberi kitaláció.
Valaha átéltek valamit emberek, aztán leírták, de tulajdonképpen mindent az agyadnak köszönhetsz.
Nem tudsz kijönni a testedből sajnos, semmi misztikus dolog nincsen.
Annyi, hogy az agyunkat még nem ismerjük, mit és miért tesz - ennyi.
AZ agyunk nélkül semmit nem tudunk átélni és tapasztalni, ergo halálunk után is vége mindenek. :/
Sajnos ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!