Létezik reinkarnáció? Milyen bizonyítékai vannak?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erröl?
Sokszor gondolkoztam már ezen,hogy miért most élek,miért nem 500 vagy 1000 évvel ezelött születtem??
És arra jutottam..lehet,hogy már éltem csak újra születtem.Mi a véleményetek a reinkarnációról??
2012. febr. 1. 18:59
31/33 anonim válasza:
Azért, mert nem tudták eddig bizonyítani(vagy lehet tudták, csak vannak ugye hitetlenek e területeken)nem azt jelenti, hogy nem létezik. Szerintem így sokkal könnyebb elviselni a halál gondolatát azzal, hogy létezik reinkarnáció. Fel lehet tenni azt a kérdést is, hogy születésünk előtt hol volt a tudatunk, vagy egyáltalán mi volt azelőtt? Vagy hogyan működik az agy, miért csak az ember tudja ilyen magas szinten kifejezni magát, miért csak az embernek van igazi öntudata? Bár ez lehet nem csak az emberre érvényes, csak mi tudunk egymással magasabb gondolatokat kifejezni, nem úgy mint az állatok, mert bennük jobban az ösztön dominál.
32/33 Tom Benko válasza:
Ha nem tudták eddig bizonyítani, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy létezzen. Sőt, inkább valószínű, hogy nincs, mivel az ember tudatossága nem több, mint egy sorozat egymással kölcsönhatásban álló kémiai folyamat eredője, ergo nincs olyan, hogy lélek, és így nincs semmi, ami újjászülethetne.
33/33 CKent válasza:
szerintem a reinkarnáció létezik, mert pl:. Nekem nagyapám meghalt, én pedig egy évre rá születtem meg, és az itthoniak, mondták úgyan úgy megyek,járok ahogy ő, és ilyen apróságok, és elképzelhető hogy az ő lelke, bennem született újjá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!