Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik reinkarnáció? Milyen...

Létezik reinkarnáció? Milyen bizonyítékai vannak?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok erröl?

Sokszor gondolkoztam már ezen,hogy miért most élek,miért nem 500 vagy 1000 évvel ezelött születtem??

És arra jutottam..lehet,hogy már éltem csak újra születtem.Mi a véleményetek a reinkarnációról??

2012. febr. 1. 18:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Ezt honnan tudod? Hogy vannak gyerekek, akik emlékeznek valamire? Hány éves gyerekek ezek?

Miből tudjuk, hogy az nem csak a fantáziájuk szüleménye?

2012. febr. 3. 09:19
 22/33 Antimod ***** válasza:
41%

Dr. Ian Stevenson kutatott ilyen eseteket évtizedekig.

"Miből tudjuk, hogy az nem csak a fantáziájuk szüleménye?"

Mert rengeteg olyan dolgot mondanak el, amiről - már csak koruknál fogva is - halvány fogalmuk nem lehetne. Konkrét életekről mesélnek, neveket, helyszíneket mondanak.

Ha a szülők elég komolyan vették ezeket az "agyszüleményeket", akkor elvitték a gyereket a mondott városba. Ott a gyerek odatalált a személy korábbi házához, név szerint felismerte annak egykori rokonait, csak néhány ember által ismert szokásaikat is el tudta mondani, valamint azt, hogy mi történt az elhunyt személlyel. (Ezek a személyek egyébként többnyire hirtelen vagy erőszakos halált haltak.)

A legdurvább, hogy Stevenson orvosok bevonásával megvizsgálta a halott személy látleleteit, és a sebhelyek helye nagyon sok esetben pontosan megegyezett a gyerek anyajegyeinek helyével.

Itt tudsz kutakodni:

-> [link]

-> *****

Üdv!

Leftlegged Player :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. febr. 3. 09:25
 23/33 anonim ***** válasza:
77%
Értem, köszi az infót, meg az idődet!
2012. febr. 3. 09:55
 24/33 anonim ***** válasza:
30%
nem létezik és semmiféle valódi bizonyíték nincs rá. Izgalmas lehetőség, érdekes vágyálom, de sajna nincs reinkarnáció. Ha érdekel komolyan a téma olvasd el a hipnózis lényegét, de ha még-inkább szeretnéd a bizonyítékok valódiságát ellenőrizni, olvass valódi jegyzőkönyveket ezekről. Nincsenek csak nagy kamu mesék. Kacsamagazin, blikk, bármi jó erre, és sokan ezeket ,,szakcikknek" tekintik:-))))
2012. febr. 3. 17:54
 25/33 Antimod ***** válasza:
44%

"Kacsamagazin, blikk, bármi jó erre, és sokan ezeket ,,szakcikknek" tekintik:-))))"

Az én forrásom nem oda tartozik. Az más kérdés, hogy ezek hozzák le sokszor, mert más médium egyszerűen nem hajlandó. Félnek a lenézéstől, ez egy ördögi kör, a bulvárlapoknak meg úgyis mindegy.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 3. 18:15
 26/33 anonim ***** válasza:
61%
Az, hogy valamiben sokan szeretnének hinni nem jelenti, hogy létezik. Az pedig nem bizonyíték semmire, hogy a tudomány sem érti a jelenséget, meg az sem ,hogy az ember ezt nem képes megérteni, stb, st, stb . Ezek nem magyarázatok hanem magyarázkodások arra nézve, hogy nem létező jelenségekben milyen jó hinni:-)) Szóval nem.
2012. febr. 4. 15:12
 27/33 anonim válasza:
41%
Hát én nekem néha szoktak olyan gondolataim támadni hogy Adolf Hitler én voltam, de csak ennyi.
2012. febr. 5. 22:41
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincsen, mégis mi értelme lenne állandóan újraszületni? elég egy élet, még ez is sok.
2012. febr. 6. 12:03
 29/33 anonim ***** válasza:
52%

Reinkarnáció bizonyítása:

Láttam egy egészen meggyőző kisfilmet egy nepáli buddhista szerzetesről (aki meghalt) és ahogy az ő gyermek korban lévő reinkarnációját megkeresték. Elég hiteles volt.

Javaslok egy-két visszavezetést, utaztatást. Eddig egyen vettem részt, nem mondanám, hogy előző élet volt mindenképpen, de érzelmi-kapcsolati téréket adott rólam, magamról.

2012. febr. 22. 13:48
 30/33 anonim ***** válasza:
66%
Ian Stevenson-nal kapcsolatban sokan elfelejtik, hogy milyen sűrűn használt LSD-t és meszkalint...
2012. febr. 23. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!