Létezik reinkarnáció? Milyen bizonyítékai vannak?
Ti mit gondoltok erröl?
Sokszor gondolkoztam már ezen,hogy miért most élek,miért nem 500 vagy 1000 évvel ezelött születtem??
És arra jutottam..lehet,hogy már éltem csak újra születtem.Mi a véleményetek a reinkarnációról??
Ezt honnan tudod? Hogy vannak gyerekek, akik emlékeznek valamire? Hány éves gyerekek ezek?
Miből tudjuk, hogy az nem csak a fantáziájuk szüleménye?
Dr. Ian Stevenson kutatott ilyen eseteket évtizedekig.
"Miből tudjuk, hogy az nem csak a fantáziájuk szüleménye?"
Mert rengeteg olyan dolgot mondanak el, amiről - már csak koruknál fogva is - halvány fogalmuk nem lehetne. Konkrét életekről mesélnek, neveket, helyszíneket mondanak.
Ha a szülők elég komolyan vették ezeket az "agyszüleményeket", akkor elvitték a gyereket a mondott városba. Ott a gyerek odatalált a személy korábbi házához, név szerint felismerte annak egykori rokonait, csak néhány ember által ismert szokásaikat is el tudta mondani, valamint azt, hogy mi történt az elhunyt személlyel. (Ezek a személyek egyébként többnyire hirtelen vagy erőszakos halált haltak.)
A legdurvább, hogy Stevenson orvosok bevonásával megvizsgálta a halott személy látleleteit, és a sebhelyek helye nagyon sok esetben pontosan megegyezett a gyerek anyajegyeinek helyével.
Itt tudsz kutakodni:
-> [link]
-> *****
Üdv!
Leftlegged Player :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Kacsamagazin, blikk, bármi jó erre, és sokan ezeket ,,szakcikknek" tekintik:-))))"
Az én forrásom nem oda tartozik. Az más kérdés, hogy ezek hozzák le sokszor, mert más médium egyszerűen nem hajlandó. Félnek a lenézéstől, ez egy ördögi kör, a bulvárlapoknak meg úgyis mindegy.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Reinkarnáció bizonyítása:
Láttam egy egészen meggyőző kisfilmet egy nepáli buddhista szerzetesről (aki meghalt) és ahogy az ő gyermek korban lévő reinkarnációját megkeresték. Elég hiteles volt.
Javaslok egy-két visszavezetést, utaztatást. Eddig egyen vettem részt, nem mondanám, hogy előző élet volt mindenképpen, de érzelmi-kapcsolati téréket adott rólam, magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!