Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit mond az az öngyilkosságról...

Mit mond az az öngyilkosságról a reinkarnacio tudománya?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
65%
Megengedi. Csak viseld a következményeket. Mert utána örülhetsz, ha legalább csótányként, vagy muslicaként születhetsz újra. Ezeknél feljebb ne gondolkozz. :)
2012. jan. 7. 18:09
 2/32 anonim ***** válasza:
hát akkor én csótány leszek.
2012. jan. 7. 18:17
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
akkor jó sok öngyilkos van
2012. jan. 7. 18:22
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, h a tudomanya mit mond, szerintem el sem ismeri, hogy van, mivel megfoghatatlan, es nem bizonyithato targyi dolgokkal.

Ezzel a vilaggal az erzeseimmel tartok kapcsolatot. Erzeseim szerint nem olyan sulyos dolog abbol a szempontbol, hogy nem törtenik semmi, csak feladja az illetö. Logikus következtetesem viszont: igy ujra fogja ugyanazt az eletet valasztani. Mi van, ha feladunk valamit, felbehagyunk? Fokozottabb erövel jön ujra az elethelyzet, mas szereplökkel, de lenyegeben ugyanaz a szitu, meg nehezebb körülmenyekkel. Pl. ha elmenekülsz egy helyzetböl, azutan ujra jön, hogy old meg, egy hasonlo de meg jobban "kiabalo" helyzet. Vagy ha a testi tüneteidre nem figyelve nem valtoztat valaki a hozzaallasan, akkor jön a meg erösebb testi tünet, majd a meg sulyosabb...stb.

Ezek alapjan mi varhato az öngyilkossaggal? Szerintem meg egy ugyanilyen elet, meg jobban kihangsulyozva ugyanaz a a feladat (=meg "nehezebb").

Jobb a dolgokat meg csirajaban megoldani, amig nem növekedett toronymagasra. A betegseget is jobb megelözni. :)

2012. jan. 7. 19:04
 5/32 anonim ***** válasza:
Nem teljesítette a feladatát a földön ezért mind ahányszor meghal annyiszor szület újjá. Míg a végén eljut a nirvánába (Nem vagyok buddhista) ><
2012. jan. 7. 19:42
 6/32 anonim ***** válasza:
Osztom a 4. véleményét! Ott a pont!
2012. jan. 7. 23:05
 7/32 anonim ***** válasza:
77%
Ha ezt az életet nem tudta végig csinálni akkor egy ennél nehezebbet, hogy fog tudni?
2012. jan. 7. 23:12
 8/32 anonim ***** válasza:
51%

Tudománya???

Veled valami komolyabb probléma lehet.

2012. jan. 7. 23:41
 9/32 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam, sorry, de latom kotekedos kedvedben vagy :D
2012. jan. 8. 00:35
 10/32 anonim ***** válasza:
65%

Nem rosszul fogalmaztál, hanem alapvető probléma van veled, ha a "tudomány" a fejedben szinonímája a mondának, hitnek.

Nem kötekszem - ha mégis így érzed, az szintén bizonyíték arra, hogy ez így van.

Amúgy a kérdésedre: az öngyilkosság a keleti tanokban ugyanolyan gyilkosság, mint a többi. Mivel a testednek, lelkednek és a sorsodnak nem te vagy a gazdája, hanem csak használatra kaptad és feladatod van vele.

A következménye ugyanaz, mintha valaki mást öltél volna meg (természetesen nem haszonszerzés miatt vagy aljas indokból).

2012. jan. 8. 02:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!