Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha eladnám a lelkem az ördögne...

Ha eladnám a lelkem az ördögnek, akkor nem reinkarnálodnák többé soha?

Figyelt kérdés
Hogyan is müködik ez ?

2012. jan. 5. 21:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ mennyiért adnád el!! :-) Na ,Ez csak vicc de ha komoly választ akarsz akkor; add a szívedet Istennek és nem kell többé visszaszületned.
2012. jan. 5. 22:01
 2/19 anonim ***** válasza:
52%

az ördög élete nem végtelen, korszakhoz kötött.

a lélek az Isten része. mint a testnek a sejt. A lélek örök, és minden út ugyanoda vezet. Csak vannak kerülőutak.

2012. jan. 5. 22:05
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add el a lelked, legyél krishnás és akkor majd reinkarnálódsz, ahányszor csak akarsz. :D Krishna legyen veled. <3
2012. jan. 5. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Már két életemmel ezelőtt sem hittem a reinkarnációban, de a lelkedet most ne add el, lent van az ára nagyon.
2012. jan. 5. 22:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor léphetsz csak tovább, ha a pokolban MINDEN bűnödért megbűnhődtél.(amit az összes életedben elkövettél)
2012. jan. 5. 22:59
 6/19 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a reinkarnációban. Viszont abban igen, hogy van Isten és van Sátán is. Miért akarnád neki eladni a lelkedet?

nekem van egy ismerősöm. A srácnak fiatal korában a barátaival sátánista rituáléi voltak. Azóta már nem hiszem, hogy ilyen szertartásokon részt vesz, de elveszítette az édesanyját, utána a házát is, alkoholista lett és most az utcán kóborol és állandóan be van rúgva.

Nem állítom,hogy ez a sátán műve lenne, de mindenképpen elgondolkodtató, hogy egy ember hogy tud idáig eljutni?!

Valahol valamilyen szinten mintha tényleg eladta volna a lelkét.

2012. jan. 5. 23:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Aki a sátánban hisz, hisz az istenben is?
2012. jan. 5. 23:50
 8/19 anonim ***** válasza:
A bibliában is szerepel a sátán aki megkísérti az embereket. Lásd: Jób történetét. És ha körül nézel a világban, hogy mennyi rossz dolog történik: gyilkosság, harag, düh és még sorolhatnám az is a gonosz javára írható fel.
2012. jan. 5. 23:54
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha nem kevergetnéd a vallásokat... a reinkarnáció tanítása szerint nincs ördög. Ha meg az ördögben hiszel, ott nincs reinkarnáció.

Amúgy már az előző életedben is ilyen gyatrán tudtál magyarul?

2012. jan. 6. 01:16
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Persze, egyszerűbb mindent felírni a sátán, meg isten nevére, ahelyett, hogy szembenéznénk a ténnyel, hogy az ember ilyen. Ha én most fognák egy kést és leszúrnám a mellettem ülőt az k*rvára nem a sátán volt, hanem én magam.

Nem lehet eladni a lelked senkinek...

2012. jan. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!