Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor soha többé nem akar látni?
Egyébként én is nagyon hasonló helyzetben vagyok, mint te... Csak én nem csúnya dolgokat mondtam neki, hanem megtudott valamit rólam, ami nagyon bántja.
Szakított, de tudom, hogy szerelmes belém és én is belé... És ha két ember szereti egymást, akkor egymás mellett van a helyük. És szerintem erre ő is, és a te barátod is rá fog jönni, csak kell egy kis idő hozzá.
Keresd őt, ne gyakran, csak mondjuk hívd fel kétnaponta, hogy hogy van. Ne írj rá msn-en, ne beszéljetek sokat, csak érezze a törődésed és az érdeklődésed.
Igen ez lehet, hogy megbántottam. De ugye elfelejti? Meg ő is hibás azért sok dologban ő is megbántott engem. Csak a férfiak büszkék. Azért szerintetek örül neki hogy írtam hogy bocsi meg h ez nem volt szép tőlem és h igaza volt? Nem írt a másodikra már választ.
Ja és hétvégén talizunk egy buliban ahol szintén azt mondta a barátnőmnek h nem fog velem beszélni csak köszön. De én szeretném :$
Elfelejteni biztos nem fogja, de sztem azért enyhülni fog...
A buliban inkább ne "akaszkodj" rá, ha nem akar beszélni, akkor ne erőltetsd. Köszönj neki, de ha ő nem akar beszélni akkor hagyd tovább menni. Mondjuk lehet úgy csinálni, hogy "véletlenül" sokszor legyél a közelében, rámosolyogsz tánc közben stb., hátha rászánja magát és mégis hozzádszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!