Nem érdekes, hogy előző életében, mindenki valami különleges személy volt?
Vagy miért nem hallunk olyat, hogy előző életemben csiga voltam??? Vagy krumplibogár?? Tudjátok, hogy a rovarok száma hányszorosa az emberekének? Vagy egyáltalán az állatok száma?? Ja, hogy nekik nincs lelkük? Mondanád a kutyádra, aki minden egyes alkalommal ott ül az ajtóban és vár, hogy nincs lelke? De akkor mi az a szint amitől már van lelke egy állatnak?? A gerinccel lélek is jár vagy mi?
Bocsi, kicsit elkalandoztam, de nekem is ugyanaz a problémám, mint a kérdezőnek, csak az állatokra is kiterjesztve.
Állítólag előző életemben egy éles elméjű (jó eszű) gazdag üzletember voltam, de a vagyonomat nem mindig tisztességes úton szereztem. Állítólag sok embert átvertem, kicsaltam tőlük a pénzt, kiforgattam őket a vagyonukból.
Jelenlegi életemben (ugyancsak az eszemmel) segítek másoknak gazdaságilag, pénzügyileg talpon maradni (saját könyvelő-irodám volt), ma ugyanazt teszem más irodájában alkalmazottként. És természetesen a nagy vagyon elkerül. Élek, minden hónapban van annyi pénzem, amennyi kell, se nem több, se nem kevesebb.
Vajon ez véletlen?
#6-os a Buddhizmus és a Hindizmus tanai szerint(legnagyobb lélekvándorlásos vallások), ha nem élsz megfelelő életet és nem törekszel a Nirvánába, akkor elvileg alacsonyabb létformaként reinkarnálódsz és így kevesebb esélyed lesz az elmélkedésre, stb.
Szóval a mai világot nézve, ha bármely 2 vallás igaz lenne, akkor kihalt volna az emberi faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!