Ha gondolatformákat képeket látunk magunk elött az különleges képesség?
ezt színesztéziának hívják ha egy inger (pl hang, szaginger) hatására vizualiálsz magad elé képeket
Vagyis két modalitásból jövő ingert összekapcsolaz. Nem különleges képesség, de azért nem valami sűrűn fordul elő, főleg ha erős...
Nem hiszem.
Kiskoromban én is szórakoztam ezzel.
Feküdtem a kertben egy pokrócon, becsuktam a szemem, és ilyen képeket láttam.
Aztán mondjuk eltakartam a szemem, és másfajta képeket láttam.
Nem gondolom, hogy ez egy különös képesség, én sem vagyok abszolút különleges.
halljátok 3asom van a lottón, 25 ropit nyertem:D
a lottószámok megfejtésén összesen 3 órát meditáltam, a középső számokat találtam el, 41 59 61
Nemtudtam a számokat, de meditálás közben láttam képeket és izgalmas volt, és bejelöltem 6 számot, amiket úgy éreztem be kell jelölni, illetve azokat amikre elöször tudattalanúl ránéztem (a papiron)
A többiek 1 vagy 0 találatosak lettek (néhány számot többször is bejelöltem mert tudatlanul mindig arra gondoltam, nyert is az) a második számsor viszont hármas lett :P
Gratulálok a lottódhoz, de nem ezert irok.
En is nagyon sok ilyen becsukott szemmel látot szines, majdnem világitó fenyjelenyseget tapasztaltam, tök jó volt, majd meg kipróbálom. Nem meditáltam meg ilyen hülyesegek, csak mondjuk a konyökhajlatomba fúrtam a szemem. Szerettem szórakozni vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!