Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha gondolatformákat képeket...

Ha gondolatformákat képeket látunk magunk elött az különleges képesség?

Figyelt kérdés
legkönyebben csukott szemmel de nyitott szemmel is látom, nagyon szépek, bonyolult jelképek amik nagyok, élesek, vibrálnak, szinekben pompáznak igy lényegében:D
2012. jan. 14. 01:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
attól még hogy látsz néhány szimbólum féleséget amiknek semmi közük semmihez, attól még nem leszel x-men
2012. jan. 14. 01:36
 2/11 anonim ***** válasza:

ezt színesztéziának hívják ha egy inger (pl hang, szaginger) hatására vizualiálsz magad elé képeket

Vagyis két modalitásból jövő ingert összekapcsolaz. Nem különleges képesség, de azért nem valami sűrűn fordul elő, főleg ha erős...

2012. jan. 14. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:
erős, inkább intenzívnek mondanám:)
2012. jan. 14. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen fejlett a belső látásod. A mágikus munkában ez nagyon fontos.
2012. jan. 14. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha meditáció közben látod ezeket, akkor nem gáz, más esetben valamilyen problémád van.
2012. jan. 14. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.

Kiskoromban én is szórakoztam ezzel.

Feküdtem a kertben egy pokrócon, becsuktam a szemem, és ilyen képeket láttam.

Aztán mondjuk eltakartam a szemem, és másfajta képeket láttam.

Nem gondolom, hogy ez egy különös képesség, én sem vagyok abszolút különleges.

2012. jan. 14. 16:33
 7/11 A kérdező kommentje:

halljátok 3asom van a lottón, 25 ropit nyertem:D

a lottószámok megfejtésén összesen 3 órát meditáltam, a középső számokat találtam el, 41 59 61

2012. jan. 14. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
elárulnád a technikád? honnan tudtad meditáláskor hogy ezek lesznek a számok?
2012. jan. 14. 21:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Nemtudtam a számokat, de meditálás közben láttam képeket és izgalmas volt, és bejelöltem 6 számot, amiket úgy éreztem be kell jelölni, illetve azokat amikre elöször tudattalanúl ránéztem (a papiron)

A többiek 1 vagy 0 találatosak lettek (néhány számot többször is bejelöltem mert tudatlanul mindig arra gondoltam, nyert is az) a második számsor viszont hármas lett :P

2012. jan. 16. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok a lottódhoz, de nem ezert irok.

En is nagyon sok ilyen becsukott szemmel látot szines, majdnem világitó fenyjelenyseget tapasztaltam, tök jó volt, majd meg kipróbálom. Nem meditáltam meg ilyen hülyesegek, csak mondjuk a konyökhajlatomba fúrtam a szemem. Szerettem szórakozni vele:)

2012. jan. 28. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!