Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem érdekes, hogy előző...

Nem érdekes, hogy előző életében, mindenki valami különleges személy volt?

Figyelt kérdés
Sosem hallani olyanokat, hogy előző életemben hajléktalan voltam, vagy egy ingyenélő tolvaj. Mindenki valami pap, boszorkány, harcos stb. Én hiszek a reinkarnációban, de ezeken mindig megakad a szemem.
2012. jan. 20. 16:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Regebben egy nemet adon, ami erröl szolt, nemcsak különleges multakra derült feny. Egy nagyon uriember eppen hajlektalan volt, tengerparton a halaszok körül tenykedett neha es turistaknal koldult.
2012. jan. 20. 20:15
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm dilis volt, én meg egy jelentéktelen nő. Ez különleges?
2012. jan. 20. 21:20
 13/31 anonim ***** válasza:
31%
Én villanyoszlop görbítő kvantumfizika megtévesztő trollfizikus várpalota legzoralabb telepi suhanca voltam.
2012. jan. 20. 21:50
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem gondolom, hogy valami nagy különlegesség voltam előző életemben.

Most sem vagyok különleges, hanem hétköznapi, szerintem előző életemben is egy egyszerű ember lehettem.

2012. jan. 20. 23:22
 15/31 Salx Narval ***** válasza:
100%
Jó nektek, én még azt sem tudom, hogy most ki vagyok.:D
2012. jan. 21. 10:07
 16/31 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyi pénzed, vagyonod, vagyontárgyad van, milyen rangot, hatalmat szereztél magadnak: csak a körítést, a környezetet adja ahhoz, amely területen élned kell. A lényeg, hogy abban a közegben hogyan élsz, mit teszel.

Amennyiben minden nap tiszta szívből, jószándékkal teszed azt amit tenned kell, akkor a legtöbbet tudod kihozni magadból, a legtöbbet tudod felmutatni, elérni, amit ember elérhet itt a Földön: EMBER VAGY! És ez a lényeg!

2012. jan. 21. 11:22
 17/31 Antimod ***** válasza:
100%

"Sosem hallani olyanokat, hogy előző életemben hajléktalan voltam, vagy egy ingyenélő tolvaj. Mindenki valami pap, boszorkány, harcos stb."

Ez egyszerűen nem igaz. Hány ilyen beszámolót olvastál? Én meg éppen hogy olyanról nem hallottam, aki valamilyen híres ember lett volna.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 21. 12:58
 18/31 anonim ***** válasza:

van itt azért még valami. emberi elmének hívják...és sok reinkarnációs utaztatásban nem egy korábbi életét éli meg egy egyén, hanem valamit, amit meg akar élni...az emberi elme a bolygón nagyon kiaknázatlan még, és sok-sok titkot rejt. :)

üdv

27/F

LastOne.Left

2012. jan. 22. 15:45
 19/31 anonim ***** válasza:
15. :DDD
2012. jan. 22. 22:00
 20/31 anonim ***** válasza:

Egyetertek egy elottem szoloval, a legritkabb esetben olvastam/hallottam olyat, hogy veletlenul valaki epp Kleopatra vagy Napoleon lett volna, vagy barki, ismert szemely.

Ezeket szerintem a manapsag divatos Latok, meg Josnok mondjak 2000 Ft-ert annak aki ezt akarja hallani, es annyi onkritika nincs benne, hogy ketelkedjen benne.

Akinek Isten adta tehetsege van, ingyen kapta, ingyen is kellene elnie vele. Ergo aki penzt ker, tehetsegtelen csalo, vagy nem Istentol kapta az erejet, ez esetben pedig a gonosz babja.

2012. jan. 23. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!