Mostanában miért foglalkozik egyre több ember az öngyilkossággal? Nem ijesztő?
az idézet baromság. több kontinens szinte lakatlan, a fejletlen országokban pedig nem azért éheznek, mert nem jutna nekik, hanem mert a világ tesz a fejükre.
az öngyilkosság gondolata pedig a kilátástalan helyzetből adódik.
Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy keleti tanok szerint van reinkarnáció, viszont olyan is fellelhető benne, hogy az Isteni energia részei vagyunk...
Valójában ok kérdésem lenne...
Csak olyan embereket szeretnék hallani, akik nem néznek ezért hülyének.
Már pedig ez nem hülyeség, hiszen ha a keleti tanokat hallgatom (ahogy a világ ilyen ütemben fejlődik) egyre többen, egyre rövidebb idő alatt "szándékoznak" új testet ölteni. Ezt viszont a bolygónk nem képes tolerálni egy idő után, miszerint a természet előbb-utóbb ellenünk fog fordulni. Tehát vagy mi nyírjuk ki egymást, vagy "kiöklendez" minket magából a Földünk.
Bocsi a negativizmusomért! :)
De komolyan gondolkodom a gyors távozáson...és miért vagyok ezért bűnös? Jó kérdés...
drakonak: Nem ez lenne a természetes kiválasztódás célja?
A gyengék elhullanak. Én gyengének érzem magam a sok mocskos törtető ember mellett. Nem fogok átverni senkit, hogy egy kis pénzhez jussak, nem fogom mások felemelkedését szolgálni sem.
nem figyeltél a kérdésemre...
"Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni! Még a szabad akarat is feledésbe merülne?...:O
Nehéz ügy a gyors távozás, mert megvan a veszélye annak, hogy ittmaradsz megnyomorodva, azután még fájdalmasabb lesz az életed, mint eddig.
Amúgy egyetértek.
De az ijesztőséget nem értem. Ha kötődsz a túlvilághoz, a földi létet nem tartod a saját normádhoz illőnek, és van esélyed visszatérni egy Veled kompatibilis létbe, akkor mi az ijesztő az öngyilkosság gondolatában?
Szerintem ez a sok öngyilkosság-dolog egyértelműen ijesztő.
Én még nem akartam öngyilkos lenni, de szerintem ha valaki ilyet tesz, az a rossz környezete, a körülötte élő rossz emberek miatt van. ÉS ha ez tényleg így van, akkor elég rémísztő, h mennyi olyan ember van, akik úgy bánnak másokkal, h azok a szerencsétlenek a "rövidebb utat" válsztják.
# 7/8:
Az lehet, hogy köt a túlvilághoz valami, de az ijesztő benne a fájdalom és az, amit az utánad szóló leírt.
# 8/8 / anonymusgirl:
"ha valaki ilyet tesz, az a rossz környezete, a körülötte élő rossz emberek miatt van. ÉS ha ez tényleg így van, akkor elég rémísztő, h mennyi olyan ember van, akik úgy bánnak másokkal, h azok a szerencsétlenek a "rövidebb utat" válsztják."
Kb. ilyen értelmes és ehhez hasonló válaszokat keresek, mert nem vagyok túl messze hozzá, sajnos.
Azért tettem az ezotéria oldalra, mert gondoltam, itt vannak, akik el is hiszik a dolgokat és többet tudnak nálam...
Az összes többi meg elmehet a humor-topic-ra, mert nem tudom, mit keres itt olyan, aki leszarja egy ember segélykérését...azt hiszem ezzel annyit ér el, hogy majd őt is kinevetik...egyszer biztosan, hiszen az "egyensúly" örök és még fennáll, úgy hiszem...
Az egyáltalán minek van? Hogy rontsa a levegőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!