Ha meghal egy ember, találkozik a többi halott szeretteivel?
Szerintem igen.
Anyu halála után álmodtam vele, itt volt nálam, csodálkozott, h minden át van rendezve, kérdezte, h hol az ágya, beszélgettünk, mesélt a fenti dolgokról, h ott nincs betegség, elmúlt a cukorbetegsége is, mama is ott van vele.
Kérdeztem, h mama miért nem jön el hozzám álmomban soha, mire azt válaszolta, h most is itt van, de ő már nem jelenik meg senkinek.
Tudtam, h álmodom, anyu is mondta, h csak álmomban jöhet, mi sokat beszéltünk arról, h ha elmegy majd, visszajön, és beszámol róla, h mi van a halálon túl.
Furcsa egy álom volt, azóta sokkal nyugodtabb vagyok, hiszem, h ő jött el hozzám, megvigasztalni, ez pont egy évvel a halála után történt.
De például a mama egy éves "halálfordulóján" anyu látta mamát, kint a temetőben, majdnem átlátszó volt, és úgy nézett ki, mint fiatalkorában. Csak pár pillanatra látszódott.
Mikor a kisfiam megszületett, akkor én láttam mamát, egy héten keresztül mindig ugyanakkor jött, mindig ugyanott állt, az utolsó alkalomkor elmosolyodott, bólintott egyet, és azóta nem láttam.
Akkor úgy éreztem, h eljött megnézni a dédunokát, és úgy éreztem, h jó anyának tart.
Persze ezek ki tudja, h mik, lehet, h csak én akartam látni őket, lehet, tényleg itt voltak, egyszer mindannyian megtudjuk, h mi is van igazából, de nekem jó azt hinni, h nem szakad meg a halállal semmi.
igen, ezt írtam.
Anyu azt mondta álmomban, h mama is ott van vele.
egyébként meg honnan tudhatnánk biztosra?!
mi is csak annyit tudunk amennyit te
Jó lenne ebben hinni. Amióta édesanyám meghalt, apuka minden vasárnap mise után kiment a sírjához és onnét megnyugodva tért haza.
azt mondta, hogy ő beszélgetett édesanyámmal. Persze, csak gondolatban, de utána mindig nyugodt volt.
Most már sajnos ő is meghalt és abban reménykedem, hogy valóban találkoztak a túlvilágon.
Én hiszek benne. Amikor elbúcsúzott tőlünk a kórházban,félig már öntudatlan állapotban volt, de azt mondta, hogy boldog, mert nem sokára találkozni fog anyukával.
Ő ebben a tudatban is halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!