Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha meghal egy ember, találkozi...

Ha meghal egy ember, találkozik a többi halott szeretteivel?

Figyelt kérdés
Lélekvándorlásba ne hiszek.Szerintem előző élet nem volt.De nem akarom megbántani azt aki hisz benne.Abban viszont bízok,hogy ha meghal valaki látja a többi halottakat.Ti mit gondoltok?
2011. okt. 22. 12:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak.ez nagyon szép,válasz volt.Kicsit elis érzékenyűltem.köszi!
2011. okt. 23. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Szia!Előző vagyok.Figyeld az álmaidat!Meghalt szeretteid a szimbólumok nyelvén üzennek neked.Akár a segítségüket is kérheted.Ők egy másik dimenzióból figyelnek és vigyáznak rád.Hidd el,nagyon is léteznek.Meg fogod tapasztalni.
2011. okt. 23. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret valakit az életben akkor azt a halál után is megtalálja amikor ő is meghal valószínűleg, mert a lélek energia sok km messziről is képes megérezni ha valaki, akit szeret beteg lesz. Ezért valószínű hogy ha megtérnek a Föld szívébe mind ketten, ott is megtalálhatják egymást, de ahhoz a holt léleknek be kell lépnie a föld szívébe, abba a hatalmas erejű energiába, amely az összes életnek lelkét begyűjtötte az idők folyamán.
2011. okt. 26. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb volt szó "lélek-csoportok"-ról. Ha egy csportban voltatok, ott is, itt a földön is, akkor persze legközelebb is találkozhattok. Én hiszek ebben, meg olvastam is ilyen könyveket. Meg abban is hiszek, hogy álmunkban újra találkozunk. Szerintem nem ők jönnek ide, (bár az is lehet) hanem a tudat alváskor kimegy kicsit kalandozni, és találkozhat azokkal a lelkekkel, akik még nem mentek el nagyon messzire.
2011. okt. 31. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Az a helyzet, hogy nem tudunk semmit, mivel a halottak nem támadnak fel és nem mesélnek róla, hogy mi van odaát. Így azt se mondhatjuk hogy ez így van, de azt sem hogy ez nincs így. Egyszerűen nem tudjuk. Viszont az nagyon fontos, ha neked tetszik egy nézőpont, és képes vagy benne hinni, akkor higgy benne.
2011. nov. 18. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Hasonlo álmom,nekem is volt,én is hiszem hogy álmunkban hazajárnak.Nagymamám meghalt,évek mulva egy éjszaka álmodott vele apukám és kérdezte töle hol vagyok,miét van a ház átrendezve,stb.Azon az éjszakán arra ébredtem,hogy hallom nagymamám hangját.Másnap Apukám elmesélte,hogy éjjel Ö is álmodott a nagyival.Édesanyámmal is álmodott Apukám,sajnos ö is meghalt,álmában kérte Apu hogy maradjon,azt mondta nem maradhat,mert nemsokára virrad,vissza kell mennie.Azért irtam hogy nem vagy egyedül ezzel az álom dologgal.
2014. febr. 8. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól tartok, hogy ez csupán egy hiú ábránd, vágy marad. Tudniillik olyan hatalmas nagy feszültségű energia a földünk szellemi lelke, hogy az a lélek amely oda belép és eggyé válik azonosulva Vele, részévé válik és halhatatlanná, de attól tartok, megszűnik mint egyes ÉN- tudat!
2014. febr. 8. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:

De hogy ne legyen szomorú a vég mint ahogy írtam, azt is tudnod kell kérdező, hogy mi is valójában a lélek és mi is valójában az isteni Lélek amellyel eggyé válnak a holt lelkek. ENERGIA. S az energia kisugárzik, érzékel, tudata van és érzelmi feszültségű- tehát azt gondolom, ha valaki kiáll csak az ablakba és onnan szól a Teremtőhöz vagy a szerettéhez akkor a kimondott gondolatok, eljutnak hozzájuk

De vissza nem térnek, legfeljebb érzelmi színezetű, parányi sugaruk, sugallni egy álmunkba. Minden holt lélek eltávozik örökre az első kb 5-10 percben.

2014. febr. 8. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem nagyon èrtem amit irtatok.de èn is hiszem h így van.ebbe a tudatban nôttem is fel, mindig ezt mondogatták h nincsenek egyedül...Sokszor voltak álmaim halott rokonaimról de soha se beszèltèl hozzám.

Îgy sose èrtettem mit is akarnak.Szinte írigyelem azt aki beszèlget álmában az elhunyt ismerôseivel.

2016. ápr. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!