Tényleg létezik két lelkű ember? (lent)
Az egyik osztálytársam olyan, mintha két személyisége lenne: Egyszer tök rendes, és vicces, másszor pedig utálatos, depis, és ki nem állható. Furcsáltam, mert olyan, mintha nem ő lenne. Néha kérdezem arról, amit tegnap mondott, és azt mondta, hogy nem is mondott ilyet. Ma meg elmondtam neki ezt, és azt monsja, hogy a lelkésze azt mondta, hogy két lelke van. Ez igaz lehet?
Néha magamon is észreveszem, mert egyszer olyan vagyok, hogy vidám, és gyerekes, másszor meg, depis és dühös, és mindenkit megőlnék, van amikor meg nem érzek semmit, csak logikusan gondolkozom, meg normális dolgokat teszek. Az utolsót nem tudom elmondani rendesek. Szóval nekem csak valami hirtelen hangulatváltozásom van, vagy ezek tényleg más személyiségek/lelkek?
Kedves válaszolók! Ha nem tudtok értelmeseket írni, akkor ne is írjatok.
Megértéseteket köszönöm.
Lehet, hogy csak hangulatingadozás, az mindenkinél előfordul, biztos, hogy nem kétlelkű ember, hanem esetleg bipoláris zavar, itt megnézheted, hogy mik a tünetei amikor már orvoshoz kell menni. :
Skrizofrén, osztott személyiségű vagy csak erős hangulatingadozása van.
Kétlelkűnek(mármint szelleműnek) az amerikai indiánok tartották a homiekat.
Ha ilyen módon lehetne az emereket osztályozni ,a hangulatváltozás alapján akkor mindenkit betegnek kéne tekinteni
Természetesen vannak erősebb kilengések,de ezek megitélését bízzuk doktorbácsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!