Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tényleg létezik két lelkű...

Tényleg létezik két lelkű ember? (lent)

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam olyan, mintha két személyisége lenne: Egyszer tök rendes, és vicces, másszor pedig utálatos, depis, és ki nem állható. Furcsáltam, mert olyan, mintha nem ő lenne. Néha kérdezem arról, amit tegnap mondott, és azt mondta, hogy nem is mondott ilyet. Ma meg elmondtam neki ezt, és azt monsja, hogy a lelkésze azt mondta, hogy két lelke van. Ez igaz lehet?

Néha magamon is észreveszem, mert egyszer olyan vagyok, hogy vidám, és gyerekes, másszor meg, depis és dühös, és mindenkit megőlnék, van amikor meg nem érzek semmit, csak logikusan gondolkozom, meg normális dolgokat teszek. Az utolsót nem tudom elmondani rendesek. Szóval nekem csak valami hirtelen hangulatváltozásom van, vagy ezek tényleg más személyiségek/lelkek?

Kedves válaszolók! Ha nem tudtok értelmeseket írni, akkor ne is írjatok.

Megértéseteket köszönöm.

2011. dec. 7. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ez a tudathasadás enyhe fajtája...

[link]

2011. dec. 9. 13:47
 12/12 anonim válasza:
Létezik ilyen kettős személyiség típus betegség nélkül is. Az ikrek személyiség pl. pont ilyen. A hivatalos megfogalmazás az, hogy amíg ez nem okoz problémát neki (és a környezetének) a hétköznapi életben addig ez a kettősség egyszerűen csak egy személyiségjegy. Úgy még nem kóros.
2013. márc. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!