Jason Becker kérdése:
Mostanában miért foglalkozik egyre több ember az öngyilkossággal? Nem ijesztő?
Figyelt kérdés
Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy miközben itt nyomják a szöveget, hogy "a Föld népessége egyre határozottabban gyarapszik és a planéta nem képes eltartani", addig aki meg akar halni, azt elítélik. !!!!!!!!2012. jan. 16. 19:57
11/13 anonim válasza:
..önző vagy ami nem baj, minden érzelem az önzésben gyökerezik, de a halálod nem fog segiteni az emberiségen, számodra pedig irreleváns tudod nem lesz megkönnyebbülés csak aggónia, félelem,aztán megszűnsz a létező része lenni.
Az energia ami utánad marad nem hordoz személyiséget valóban sietetni akarod ezt_?
Egyáltalán nem kell megfelelned senkinek csak saját magadnak, ugyan mit számit hogy mások mit gondolnak,ha nem akarsz harcolni a világgal nem muszáj ne a testedet pusztidsd el mert felesleges,békülj meg azzal amid van és ne félj idővel megtalálod azokat a dolgokat is amiért érdemes szenvedni....
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem gyávák azok akik öngyilkosságot követnek el!!!! nagyon nem gyengének gyengék szerintem is..de hogy gyávák legyenke biztos nem, mert ahhoz kell kellő bátorság és elkeseredettség..aki nem érzi azt az érzést, könnyen beszél...
13/13 anonim válasza:
Miért kéne valakinek élni ha nem akar? Hiszen megadva a lehetőség,hogy kiszállhassunk. Vannak akiknek minden adott,hogy boldogok legyenek. Másoknak meg egyszerűen nem osztottak lapok. Hány szerencsétlen ,boldogtalan magányos ember van? Miért nem figyelünk egymásra? Mert csak a nyomorult pénzt hajszolja mindenki. Elég baj,hogy ide jutott a világ, ha nincs pénzed nem vagy semmi,és senki.Akárki akármit mond ez így van. Én tudom milyen egy fillér nélkül lenni,úgy ,hogy senki sem tud segíteni.Pedig én nem pénzben mérem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!