Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik reinkarnáció? Milyen...

Létezik reinkarnáció? Milyen bizonyítékai vannak?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok erröl?

Sokszor gondolkoztam már ezen,hogy miért most élek,miért nem 500 vagy 1000 évvel ezelött születtem??

És arra jutottam..lehet,hogy már éltem csak újra születtem.Mi a véleményetek a reinkarnációról??

2012. febr. 1. 18:59
1 2 3 4
 11/33 Antimod ***** válasza:
40%

A földi élet pedig természetesen kis f-fel.

(Mert mégis tudunk helyesen írni. :D)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 1. 20:41
 12/33 A kérdező kommentje:

Az a legfurcsább amikor belegondolunk,hogy mi van körülöttünk,mekkora az univerzum vagy hogyan keletkezett..hogy jöttek létre az anyagok?? (Ha van Isten,akkor ő hogyan és miből van??)

Magátol nem jöhettek létre az anyagok vagy Isten..(Az ősrobbanásra meg semmi bizonyíték,csak elmélet)

Igazábol erre senki nem tudja a választ sajnos

De jó lenne mindent tudni vagy legalábbis ezekre a kérdésekre a válaszokat.

De ez a tudatlanság szinte fáj...pedig még csak 15 éves vagyok.

2012. febr. 1. 21:33
 13/33 anonim válasza:
8%
Vallasos vagy?
2012. febr. 2. 01:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Református suliba járok,de mostanság nagyon kételkedek...
2012. febr. 2. 06:36
 15/33 Antimod ***** válasza:
10%

Egyszer mindent megtudsz, ebben biztos lehetsz. A kérdés az, hogy le akarod-e/tudod-e úgy élni az életedet, hogy ezekben a kérdésekben sötétben tapogatózol, illetve részigazságokat ismersz meg. Nekem pillanatnyilag nem megy, ezért keresem a válaszokat sokfelé.

Üdv!

2012. febr. 2. 08:29
 16/33 anonim ***** válasza:
82%
ha létezik is, nem egy nagy móka. ki akar szartúróbogárként élni?:D
2012. febr. 2. 09:05
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Magától nem jön létre anyag? Klasszikus értelemben valóban nem, viszont van egy Hawking-sugárzásnak nevezett móka, ami a határozatlansági reláción alapulva azt jelenti, hogy a semmi valójában nem is semmi. [link]

Olyanokat meg ne mondj, hogy az Ősrobbanásra nincs bizonyíték, ha nem tudsz semmit a témáról... látszik, hogy csak 15 éves vagy.

Kísérleti bizonyítékok:

1. Elemeloszlás aránya.

2. Kozmikus mikorhullámú háttérsugárzás

3. A világegyetem tágulása

Ez nem valami kamutudomány, egyetemen tanultam ezekről, és ez még csak a lájtos bevezetés, szóval jó lenne, ha mindenféle otthon üldögélő kisgyerek nem jelentené ki róla, hogy ez márpedig hülyeség meg csak elmélet. Nem kizárólagosan rád célzok, sok ilyet olvastam már itt sajna. Tudatlanságból fakadó tévedés...

2012. febr. 2. 12:10
 18/33 anonim ***** válasza:
9%

"39 éves korában kinevezték a Virginiai Egyetem Orvosi Karán a pszichiátriai részleg vezetőjévé."

Az azért tudod, hogy a pszichiátert és az ápoltat, csak az különbözteti meg, hogy éppen melyik fekszik az ágyon!

2012. febr. 2. 13:15
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Igazából létezhet, de mi is az értelme? Hiszen nincsenek emlékeink előző életünkből, így ha belegondolunk akárhányszor is születnénk újra, mindig "másak" lennénk (más személyiség, élet, külső, emlékek nélkül...és az már más valaki, nem én), így az egész "reinkarnáció" értelmét veszti számomra.
2012. febr. 2. 23:47
 20/33 Antimod ***** válasza:
28%

"Igazából létezhet, de mi is az értelme?"

Itt semmi értelme nincs. De lehet, hogy közöttük, illetve utánuk, ha egyszer befejeződik az újraszületés, egy olyan helyre kerülünk (vagy térünk vissza!), ahol nagyon is hasznát vesszük a Földön összegyűjtött tapasztalatoknak. Ha van reinkarnáció (ami valószínű), akkor ez lehet az értelme. A földi létek pedig nem "Az" első számú lét, hanem csak intermezzók, mint egy-egy álom.

Az aktuális életünkben pedig azért nem emlékszünk az előző létekre, mert "útban lennének" az emlékek a megszerzendő további tapasztalatok során. Érdekes, hogy vannak gyerekek, akik az első néhány évükben még sok mindenre emlékeznek, aztán egyre kevesebb és kevesebb dologra.

Üdv!

2012. febr. 3. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!