Elkezdtem magyarázni a barátnőmnek, hogy szerintem létezik reinkarnáció. Ő meg kinevetett. Most ez mire volt jó? Lent.
Figyelt kérdés
Én olyan ember vagyok, aki mindenki véleményét meghallgatja, és pl nem kötök bele senki be se, csak azért mert mást hisz, velem ellentétben.
Miért nem lehet elfogadni mások véleményét?
2011. dec. 28. 14:08
41/42 anonim válasza:
Gondoljunk bele logikusan és nézzük például Afrikát! Jó emberek... Tényleg! De sajnos sokan halnak meg, és sokan is születnek újjá. Állítólag a rossz emberek állatba születnek újjá...
42/42 anonim válasza:
A barátnőd jót akar, tudja, hogy nincs reinkarnáció és nem szeretné ha ez miatt kinevetnének téged az emberek mert hiszel benne. Szeresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!