Elkezdtem magyarázni a barátnőmnek, hogy szerintem létezik reinkarnáció. Ő meg kinevetett. Most ez mire volt jó? Lent.
Én olyan ember vagyok, aki mindenki véleményét meghallgatja, és pl nem kötök bele senki be se, csak azért mert mást hisz, velem ellentétben.
Miért nem lehet elfogadni mások véleményét?
# 20
linkelnél valami hivatalos jelentést ennek a kutatásnak az eredményéről
(miért érzem úgy, hogy nem kapok?:))
"hivatalos jelentést ennek a kutatásnak az eredményéről"
Itt nézelődj: [link]
Különös tekintettel Peter Fenwick és van Lommel beszámolóira.
tudtommal nemrég ért véget egy nagyszabású kutatás, de annak a kiértékelése még hosszú időt vesz igénybe.
Peter Fenwick pedig túl elfogult a témában
"túl elfogult a témában"
Szerintem nem, éppenhogy a két álláspont közötti arany közepet képviseli. Aki alapból elveti a test nélküli tudat létének valószínűségét, az nem elfogult?
"csak racionális"
Csak éppen semmi nem bizonyítja, hogy igaza van, mint ahogy azt sem, hogy nincs. :) Sok (később hivatalos szervek által is ellenőrzött) beszámoló van előző életekről, ezért nem lehet kizárni, hogy létezik ilyen, csak mert nincs bizonyítva.
@kérdező: dehogy, eszemben sincs összeveszni senkivel, csak vitatkozunk, szerintem teljesen normális keretek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!