Elkezdtem magyarázni a barátnőmnek, hogy szerintem létezik reinkarnáció. Ő meg kinevetett. Most ez mire volt jó? Lent.
Én olyan ember vagyok, aki mindenki véleményét meghallgatja, és pl nem kötök bele senki be se, csak azért mert mást hisz, velem ellentétben.
Miért nem lehet elfogadni mások véleményét?
Az ateizmus is egyfajta hit. Számtalan vallási misztikum létezik amely abból adódik hogy ritkán születnek olyan képességgel emberek amelyek alkalmasak a valóságból való kilépésre. S ha valamikor ezt képes volt is megvalósítani, az akkori korok kevés tudása csak misztifikált és kiegészített fantáziával olyan szembesüléseket amit nem értettek meg igazán.
Tulajdonképpen minden vallásos elmélet, dogma az emberi szellem transzcendens és tudományos fejlődést mutatja. Ehhez még tegyük hozzá a "koroknak szájízét" is aminek meg kellett felelnie, és az analfabetizmust, amikor csak a papok meséi voltak hivatottak elmagyarázni, miért élünk ezen a világon és mi lesz a halál után-- amit minden vallás másképp színezett kiszolgálva a mindenkori hatalmakat.
Így született a mennyek-országa az alvilág a pokol az alvilági lények és angyalok, a halhatatlanság, vagy bűnhődés a pokolban, vagy épp a nirvána mint megsemmisülés, vagy épp a reinkarnáció, mint újraszületés aszerint mit a karma jelzett. Gazdagnak, mert becsületes volt, nem lopott, holott éhen-halt az utca kövezetén, vagy épp patkányként látta meg a napvilágot, mivel elcsent egy darab kenyeret éhségében!! Ezt mindig a hatalom irányítói határozták meg, megfélemlítve a nyomorgó tömeget!
Szóval ezt szülte a reinkarnációnak képtelenségét! Vagy is nem igaz!!
Az viszont igaz, hogy az ember épp az életével, becsületességével képes eljutni a test-halála után lelkével az isteni Energiához ahová ha belép, mert lelke kisugározza tiszta életét, akkor halhatatlan lélek-energiává válik, része lesz az isteni Tudat-energiának.
Persze ezt elmesélem egy könyvemben, mit és hogy tapasztaltam meg a a lélek meglétét, az isteni hatalmas Energiát, a földi másik teremtő erőt, amelynek köszönhetjük anyagi valónkat,erőnket, képi emlékeinket az agysejtjeinken.
Az eredendő kérdés az lenne, hogy miért kell mást kinevetni csak mert nem abban hisz amiben én?
Most azt hagyjuk már hogy létezik e reinkarnáció! Senki sem tudhatja biztosan!
"valószínűleg a test halálakor sem szűnik meg létezni a tudatunk"
A halálközeli élmények kutatásakor ugyanez a végkövetkeztetés! Kezdenek erősen összecsengeni a dolgok, nagyon izgalmas terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!