Elkezdtem magyarázni a barátnőmnek, hogy szerintem létezik reinkarnáció. Ő meg kinevetett. Most ez mire volt jó? Lent.
Én olyan ember vagyok, aki mindenki véleményét meghallgatja, és pl nem kötök bele senki be se, csak azért mert mást hisz, velem ellentétben.
Miért nem lehet elfogadni mások véleményét?
# 30
egy beszámoló nem jelent semmit. én is előállhatok olyan történettel, hogy végignéztem pl a saját műtétemet. miért lenne hihető a történetem?
"egy beszámoló nem jelent semmit."
Ez így van, de többezer van. Főleg gyerekek részéről, akik nem is hallhattak olyan esetekről, amiket elmeséltek (mivel foglalkoztak, hogyan haltak meg stb.). Ezek nagy részét leellenőrizték, és igaznak bizonyultak. A legdurvább az, hogy az állítólag előző életből származó sérülések anyajegy, vagy heg formájában a gyerek testén maradnak (szintén dokumentáltan ugyanott, ahol a megnevezett személy halált okozó sérülései voltak - a legdurvább esetnél 8 ilyen egyezés volt!).
Én sem veszek be maszlagokat mindenféle angyalos oldalakról, de ezek a több évtizeden keresztül gyűjtött sztorik azért elgondolkodtatnak erősen.
ÁJ tudjátok mit, felesleges volt feltennem a kérdést. Miért lenne okos? Csak mert ő nem abban hisz amiben én?
MIELŐTT VALAKI BELÉM KÖTNE: nekem nem azzal van bajom, hogy valaki abban hisz, hogy csak egy életünk van.
Azért mert nem jól gondolkodik*
És te miből gondolod, hogy neked van igazad?
"És te miből gondolod, hogy neked van igazad?"
A mai kor vallása a "felvilágosodás" óta a materializmus. Oké, rengeteg szép eredménye van, de mellette létezik még egy sor jelenség, amit képtelenség megmagyarázni a keretein belül, akárhogy szeretnénk. De ettől még léteznek. Ez a dolog sok embert annyira zavar, hogy agresszívan tagadja azok létét ahelyett, hogy utánanézne, kutatná.
"Miért lenne okos? Csak mert ő nem abban hisz amiben én?"
Ő NEM HISZ!!!
Nincs kedvem órákig magyarázgatni - főleg ilyen butának, mint te.
Tedd össze a két kezed, hogy ilyen okos barátnőd van, és higgyél neki!
Ha meg nem... akkor nem érdemled meg őt, akkor úgyis szétváltok majd valami miatt.
Miért buta a kérdező?
Raymond Moody is buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!