Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Összeegyeztethető a reinkarnác...

Összeegyeztethető a reinkarnáció és az evolúció elmélete?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 22:32
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
90%

"bocsánat: ha a tudomány választ ad a miértre"

Én vegyész vagyok nem képzelgek hanem valós anyagokat állítok elő neked az nem bizonyíték az anyagmegmaradásra? Anyag nem lesz nem tűnik el csak átalakítjuk!Hogyan lett számítógéped?A már meglevő anyagok átalakításával, és nem az atyaúristenhez való imával.

2011. dec. 25. 23:28
 12/53 A kérdező kommentje:

Az anyag is az ősrobbanáskor keletkezett, nem?

Mi volt előtte?

2011. dec. 25. 23:39
 13/53 anonim ***** válasza:
69%

Azt kéne csak megértened hogy mindíg volt anyag és mindíg ugyanannyi, csak a kapcsolódások változtak meg illetve most már mi változtatjuk.Nem láttad a TV-ben a felrobbant szupernovát amminek anyaga egyszer megváltozott a robbanás energiájától és messzire került az eredeti anyaghalmaztól.Mikor egy anyaghalmaz egy jóval nagyobb közelébe kerül az a gravitációjával befogja, nem ismerős?

Vagy nem tanultad ezt se meg?

2011. dec. 25. 23:40
 14/53 A kérdező kommentje:
Az ősrobbanás előtt nem volt sem anyag, sem idő, sem tér.
2011. dec. 25. 23:46
 15/53 anonim ***** válasza:

"Az anyag is az ősrobbanáskor keletkezett, nem?

Mi volt előtte?"

Érthetelen a számomra már többször leírtam hogy anyag nem keletkezett mindíg volt az ősrobbanásnál csak összekerült annyi anyag ami tömege robbanást idézett elő!Nem hallottál olyanról hogy anyag kritikus tömege összekerülve robbanást idéz elő? Az ember már modellezte az ősrobbanást nem is egyszer!Nem az egész világmindenség robbant egyszerre!Csak az a rész ami a naprendszer egy részét alakította ki.

2011. dec. 25. 23:47
 16/53 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Az ősrobbanás előtt nem volt sem anyag, sem idő, sem tér."

A semmi robbant fel? Én befejeztem!

2011. dec. 25. 23:50
 17/53 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi robbant.

De az anyag az ősrobbanáskor keletkezett.

2011. dec. 25. 23:56
 18/53 anonim ***** válasza:
54%
teljes mértékben. Eleve kétféle evolúció van. Testi, genetikai és szellemi, lelki. A kettő össze is függ. Ha leesik a lelki szinted a genetikai evolúció ranglétráján is lentébb kerülsz a következő testet öltésedkor, hogy belekeverjük az egyenletbe a karmát is.
2011. dec. 26. 00:01
 19/53 Antimod ***** válasza:
65%

"Milyen semmiből? Nem vagy képes felfogni hogy anyag mindíg volt és mindig ugyanannyi?"

Élettelen hogyan hoz létre életet? Baromi jó dolog az evolúcióelmélet, de nekem itt van a logikai buktató, és a tudomány efelett hajlamos könnyelműen elsiklani.

2011. dec. 26. 00:29
 20/53 anonim ***** válasza:
40%

"Élettelen hogyan hoz létre életet?"

Te komolyan nem tudod hogy bármely élő szervezet miből áll? Hallottál olyanról hogy kémiai elemek?Hogyan vizsgázol le az iskoláidban kémiából fizikából biológiából?Nem gondolod hogy a tudásod felfogóképességed a 0-át se éri el?

2011. dec. 26. 00:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!