Ebbe a macskába egy emberi lélek született újra?
Itt van egy videó http://www.youtube.com/watch?v=VAIvf6Xyhpw
nagyon megható, de a macska újraéleszteni próbál!
nagyon cuki :'( :S
de amúgy a végén olyan, mintha csak meg akarná b.szni, vagyis az enyémek akkor szokták megfogni a másik nyakát, meg közben úgy csinálni a lábukkal.
És akkor lefekszik mellé kicsit pihenni, aztán b*ssza tovább??
A macska sem hülye, hogy hullát b*sszon!
Szerintem tényleg élesztgetni akarja :(
Az értelmesebb állatoknak igen is vannak érzései!
Úgy, hogy például egy macska(vagy kutya, vagy talán ló, majom, stb)képes arra, hogy észrevegye, ha a társának mondjuk, baja esik(értelem) és sajnálja(érzelem), próbál a maga módján segíteni.
Valószínűnek tartom, hogy például egy egér, vagy egy légy erre már nem igazán képes.
Mindegy, lényeg, hogy az állatoknak is vannak érzései és szerintem gondolkozásuk is.Nem hinném, hogy az összes csupán ösztönlény, ahogy azt az "okosok" állítani szokták.
ÉN kérem ki magamnak. 0:46 nál a kiscica NEM B*SSZA az alatta levõ cicát , mert tudomásom szerint egy macska
Nem fekve b*szik
A nemiszervét hozzáteszi a nõstény hátuljához , és NEM a levegõben tartsa , ahogy ez itt látható.
Ez a cica csak szeretné ujra látni élve társát , szeretne ugyanúgy boldogan játszani vele , ahogy eddig játszottak.
jah és mint láthatad edigi válaszokból is
nem kell ehez emberi lélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!