Hisztek abban, hogy egy élet sorsa már születéskor megpecsételődött?
Nem igazán.
Amikor megszületsz egy csomó minden eldől.
Angol lettél, Amerikai, Magyar, stb.
Kapsz egy nevet ..
Aztán idővel a saját kezedbe kell venni a kormányt, minden ellenére.
Ahhoz kellene egy Mennyei Processzor és egy Felhő Adatbázis, nyilvántartani és irányítani a folyamatot. Fehér szakállú rendszergazdával, nagy felbontású optikai szenzorokkal, arcfelismerő programmal.
Amíg ez nincs, marad a hangyaboly elmélet.
Az emberek egy nagy hangyaboly. Önvezető programjuk mellett matematikai véletleneken múlik, hogy két hangya összeütközik például.
Az élőlényeket az evolúció azért hozza létre tömeges méretekben, hogy ha egy rész elpusztul, maradjon még, aki tovább viszi a fajt.
Láthatóan nincs olyan felsőbb intelligencia, aki / ami külön sorsok írásával fáradozna egyéni szinteken, akik annyira nem fontosak az univerzum számára, hogy nyugodtan veszhetnek a semmibe. Érzékeny kis lelkükkel együtt, természetesen.
Mindig van másik egyed, aki az elbukott helyére áll. Vagy pusztuljon az egész faj, az sem érdekli különösebben a Legfelsőbb Mérnököt (ha lenne ilyen alávaló főnök mérnök).
Mindezzel csak azt próbálom érzékeltetni, hogy véleményem szerint ne gondoljuk magunkat fontosabbnak egy hangyánál.
Néha meg kell tekinteni a Földet, az Uránuszról nézve.
Én abszolút hiszek.
Nálunk a családban van rajtam kívül 2 nő, akiknek 80 százalékban ugyanaz a sorsa mint nekem. Persze negatív oldalról.
3 különböző generáció egymástól függetlenül ugyanazt éli át. 3 nő…
Ráadásul ugyanaz az eszement sopánkodás megy főleg részükről.
Csak az lehet a magyarázat hogy bizony létezik a születéskor megpecsételt sors.
Ilyen szintű egybeesések nincsenek véletlen.
Ráadásul ismert emberek életében is lehet látni a jeleket.
Pl 25 éves korában több jel is volt hogy majd 30 felett mi fog vele történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!