Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki megtapasztalta szintén...

Valaki megtapasztalta szintén az élet körhintáját?

Figyelt kérdés

R*dditről jövök és teljesen kiakadtam ezen a poszton:

[link]

Szerintettek valós lehet, vagy behallucinálta, esetleg hazudott?

szept. 19. 19:52
1 2 3 4
 1/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%

Nem kell ezeket komolyan venni, ahonnan a történet származik ( [link] ), eleve egy fantazmagóriás oldal, amit a világ agykárosultjai megtalálnak, tehát akik például oxigénhiányos állapotba kerültek és amiatt találkoztak Szent Péterrel, vagy épp akivel akartak.

De ebből már úgy jönnek vissza, hogy soha nem lesznek épek, hívővé válnak, meg ilyesmi.

Nem lehet neki megmagyarázni, hogy az eset miatt károsodott az agya és amiatt van a képzet. Ok és okozat felcserélődik náluk.

De nem csak ilyen esetek, skizofrén fantáziások is írhatnak. Például ez a sofőr, szinte ahogy fogalmaz, már beteges benyomást kelt és képzeld el, hogy ilyeneknek lehet jogosítványa.

Menet közben támadnak neki skizofréniás képzetei és ott száguldhat veled szemben az úton.

Ilyeneket nem támogatni kell lélekben, vagy elhinni a marhaságait, hanem azonnal elvenni a jogosítványát.

Továbbra sincs semmi a természet felett. Buta emberek vannak és/vagy sérült elméjűek, akik kifordítva látják a valóságot. Tovább megyek, ilyenek okoznak jobb esetben csak bosszúságokat másoknak, rosszabb esetben bármilyen bajt, problémát képesek generálni.

És akkor mindjárt másképp áll az ember szája, aki elszenvedője ezeknek.

szept. 20. 10:42
 2/38 anonim ***** válasza:
71%
Igen, a magyar átlag pont ilyen jól tud angolul 😂
szept. 20. 11:54
 3/38 A kérdező kommentje:

Mert olyan bonyolult volt a megfogalmazása? Én megértettem.

De gondolom senkinek nincs tapasztalata vele a R*dditen kívül.

szept. 20. 11:57
 4/38 Kedves Vezető ***** válasza:
62%

Fuh, ez too much Nekem.

Mi a kérdés, röviden ?

szept. 20. 19:34
 5/38 A kérdező kommentje:

Röviden arról szól a poszt, hogy minden ember amikor megszületik és meghal az "élet korhintáján" találhatja magát ami a reinkarnációt jelenti. Hosszabban a lényege annyi, hogy ő szerinte (és sok más illető szerint) párhuzamos univerzumok léteznek és amikor még nem kéne meghalnod akkor a "legkedvezőbb" dimenzióba kerülsz. A történet alapján ő neki még nem jött el az ideje csak nem alagutat, fényt látott hanem az "élet körhintáját".

szept. 20. 20:25
 6/38 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez rohadt hosszú, szerintem az illető inkább az írói vénáját próbálgatta. Arról írt, hogy vezetett az úton, egy kereszteződés felé haladt és egyszercsak egy óriási, de ilyen több emelet magas kerékszerűség szállt felé, amivel így nemtom, valahogy kapcsolatba lépett, és egyszercsak mindent tudott a világról vagy mi, és a kerék lapátjai többször megütötték, és akkor mindig mintha új élete kezdődött volna, vagy egy lehetséges új kimenetele az életének, aztán egyszercsak megint ott ült az autójában és haladt a kereszteződés felé. Biztos volt még valami, de minden bekezdésnek csak az első mondatát olvastam el, mert unalmas.

De ezen miért kell kiakadni? Az interneten milliárd számra vannak ilyen történetek, aminek se füle, se farka, az illető leírja és azt hiszi, attól az már igaz is.

szept. 20. 20:27
 7/38 anonim ***** válasza:
76%

Még annyit, hogy a kereszteződésben majdnem összeütközött egy autóval, és a repülő városméretű malomkerék lottójának köszönhetően mégsem halt meg, mikor a malomkerék eltűnt lelki szemei elől.

Egyébként annyi lehetett, hogy ment, és majdnem ütközött az autóval és sokkos állapotba került egy másodpercre és az agya ilyen hallucinációval reagálta le. Van egy mondat, hogy lelassult az idő, vagy micsoda, ez jellemző ezekre a helyzetekre, az illető úgy érzi hogy hosszú másodpercek teltek el a baleseti helyzetben, és közben a másodperc töredéke volt. Szóval volt egy balesetközeli élménye, és írt róla egy több oldalas novellát.

szept. 20. 20:32
 8/38 A kérdező kommentje:

Tehát úgy véled, hogy mindenki aki halálközeli élményt él át az csak hallucinál?

szept. 20. 20:37
 9/38 Kedves Vezető ***** válasza:
35%

Értem.

Voltak már hasonló élményeim, viszonylag sok, de azok se rövidek :)

Gondoltam már arra is, sokszor,

1 pl mikor majdnem elütött egy autó

(Olyan is volt hogy elütött), hogy abban a dimenzióban elültött az autó, és amiben mentem tovább, az egy másik, ez lehet egy sajátos elmélet arra hogy mi van a halál után. Húrelmélet itt befigyel.

Vannak vadabb gondolataim is, élményeim, de inkább egyszer megírom blog formájában, vagy egy rendes posztban :)

szept. 20. 20:41
 10/38 Kedves Vezető ***** válasza:
22%

De ahogy előttem írták, Én is beleolvastam, csak too much, de véltem benne teátrális dolgokat felfedezni, szóval nekem is az is eszembe jutott, hogy próbálgatta az írói vénáját.

Mondjuk egyik nem zárja ki a másikat, mert Én is akarok valami formát az élményeimnek, de inkább blog/posztok lesznek.

szept. 20. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!