Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lenne a reinkarnáció...

Ez lenne a reinkarnáció legnagyobb logikai buktatója?

Figyelt kérdés
Az egyik legnagyobb logikai buktató a reinkarnáció elméleténél az, hogy nincs határozott és megbízható út arra, hogy hogyan választ egy lélek egy új testet és életet. Az emberek számos tényezőtől függően válnak születővé, mint például az időzítés, a szülők, a genetika és a környezet, de nem világos, hogy melyik tényező befolyásolja az új élet kiválasztását. Ezenkívül nincs bizonyíték arra, hogy bármilyen kapcsolat létezik az előző életek és az újabbak között, vagy hogy az életrajzok megbízhatóak és valódiak lennének.

2023. jún. 14. 08:20
 81/116 anonim ***** válasza:
0%
Továbbá, ha azt állítod, hogy evidencia, akkor szeretném látni azt a részt, ahol a tudományos világ konszenzus szerűen állítja, hogy létezik. JA, nincs ilyen. Tudjuk, a háttérhatalom elhagattya a zigazságot, nyugodtan add elő a szokásosat...
2023. jún. 16. 15:53
 82/116 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, ha akarod linkelek még pár ilyet.

2023. jún. 16. 16:03
 83/116 Grimfox ***** válasza:
94%
Huscomb1, Hiába ismétled újra, és újra az elvárásaidat, ezeket itt nem fogják neked teljesíteni. Bizonyítékokért máshová kell menned. A vita, és elbeszélő stílusát sem fogja megváltoztatni senki-én sem-a kedvedért.
2023. jún. 16. 17:14
 84/116 anonim ***** válasza:
0%
Na, hát én meg nem megyek el innen. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy te nem fogsz változni, neked ahhoz egy pszichoterápia kellene, meg gyógyszerek. De, aki olvassa az szembesülni fog a valósággal, akár tetszik ez a te fajtádnak, akár nem. ;) Túl sok kárt okoztok már a társadalomnak az ezotescos bullshiteléssel.
2023. jún. 16. 17:18
 85/116 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarod megérteni, hogy "hardveresen" mehet át rengeteg információ a fogamzáskor"

És ki az, mi az ami megéli ezeket az információkat?

Az információk és információ processzorok megélik az információkat?

2023. jún. 16. 17:19
 86/116 Grimfox ***** válasza:
100%
Na, ha én nem változok, és te se mész el olyan helyre, ahol hasznosabb beszélgetésekben vehetsz részt, akkor nincs miről beszélni. Ha szereted az időd pazarolni, ez a hely tökéletes lesz számodra.
2023. jún. 16. 17:26
 87/116 anonim ***** válasza:
0%
Nem pazarlom az időmet, és nem felesleges. Látom nem sikerült értelmezned a kommentem, vagy csak simán a kognitív disszonanciád ütött be.
2023. jún. 16. 17:28
 88/116 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

85. A természetnek, illetve az evolúciónak van bizonyos logikája, valójában már az élettelen világban is (világűr, égitestek, földi elemek, nem élő vizek stb. vagy röviden a fizika).

Ez hogyan fejlődött élővilággá, valójában arról is már sokat tudunk.

Hogyan jelent meg az élőlény öntudata, erről lehetne vitatkozni. Legkényelmesebb a buta ember felfogása, de ez már évezredek óta így megy náluk: mozognak csillagok hűha! Valaki mozgatja biztos!

Azért ne ez legyen már a szint napjaink pszichiátriai eseteinél is... De ez a szint, sajnos.

A maguk kisebbségi világában úgy beszélnek szemfényvesztő szélhámosokról, mint valami magasabb entitásról. Közben ugyanolyan hús-vér emberek azok is, csak ügyesebben megvezetnek másokat, meg persze nem is normálisak teljesen.

A normális világban ezek nem állnak meg sehol, kiröhögik őket.

2023. jún. 16. 17:49
 89/116 anonim ***** válasza:
49%

Boldog hatalmat Mérnök Úr!

[link]

2023. jún. 16. 18:44
 90/116 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%

Nem hinném, hogy érdemes Puzsér Róbertre időt pazarolni (egy életünk van, az is korlátozott időtartamban).

Bármit is mond, már leszerepelt és zavaros a tekintete.

------

(Ezen lehet röhögni, de én tudom, hogy miért írom.)

2023. jún. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!