Ez lenne a reinkarnáció legnagyobb logikai buktatója?
"Egypetéjű ikrek, nem bizonyít semmit, a téma vonatkozásában."
Ez a tipikus ha valami ellened szól, azt nem kell figyelembe venni, hiszen az cáfol :)
"Miközben tudjuk ma már"
Ez gondolom a haverjaidal közös klubodat jelenti, ahol fehér lepedőbe öltöztök, alusisakot hajtogatva a fejetekre alufoliából.
"Nem véletlen, hogy a normális emberek számára ma már a szó is egy szóvicc, gúny tárgya: "spirituális" azaz bolond."
Mert a new age ezt hozta el, minden jöttment főmágusnak és mesterjósnak kiáltja ki magát, miközben közük sincs a dolgokhoz. Elkezdtek félremagyarázni, cukormázzal bevonni dolgokat, és sokaknak ez jelenti ma a "spiritualitást", az "ezotériát", és ezek miatt nem vagyok hajlandó azonosítani magam ezekkel. De ha bedobál nekik egy Smaragdtáblát, csak lesnének, hogy hát ebben nincsenek szerigömbök és szíriuszi MAGyarok, úgyhogy biztos nem úgy van.
"Szeretném megjegyezni, hogy én nem magamtól vagyok "ilyen okos", rengeteg átadott információnk van magasabb szellemi szinteken test nélkül élő entitásoktól, pl mint Yahveh, Ré, Quetzcoatl, Thot, Damo, Jehoshua, stb."
Magyarul neten terjengő dezinformációkból.
61.
Mit vennél figyelembe, te úgy képzeled, hogy az egypetéjű ikrek pontosan egymás leképezései, de ez is csak hit
A kettéosztódott petesejt génállománya ugyanaz, de azt senki nem tudja pontosan, a rengeteg "szoftveres" információ hogyan tárolódik, illetve oszlik kétfelé, ami ilyen fejlett lény(ek) reprodukciójához szükséges.
De azért még nem kell kitalálni alaptalan dolgokat.
A méhben a fejlődés során részesülhetnek nem egyforma oxigén, illetve tápanyagellátásban. Főleg, akik egy közös méhlepényen osztoznak.
Amelyik elsőként jön a napvilágra, általában ő lesz a domináns fél később is. De csak azért, mert így alakult véletlenül.
Mi több, már a méhen belül is valamilyen szinten kommunikálnak, akár egymást támogatva, tehát már ekkor alakulnak, módosulnak dolgok.
"Magyarul neten terjengő dezinformációkból"
Másik magyarul értettem.
"már a méhen belül is valamilyen szinten kommunikálnak"
Teljes vakon tapogatózás -találgatás esete.
Esetleg valami titkos magzat nyelven összebeszélnek, megállapodnak a sorrendben?!?
Komolyan nem értem miért ez a makacs kényszer bennetek a lélek letagadására.
Ha egy kutató ezt kutatja, és sikereket ér el, bizonyítékokat talál a lélek létezésére, a korábbi életekre, akkor hiába adja ki könyvben, tudományos dolgozatban, stb, agyon van hallgatva, és nagy erőkkel tagadva.
Érdekes.
"Komolyan nem értem miért ez a makacs kényszer bennetek a lélek letagadására.
Ha egy kutató ezt kutatja, és sikereket ér el, bizonyítékokat talál a lélek létezésére, a korábbi életekre, akkor hiába adja ki könyvben, tudományos dolgozatban, stb, agyon van hallgatva, és nagy erőkkel tagadva.
Érdekes."
Letagadni? Hol a bizonyíték? Hol vannak azok a sikerek, bizonyítékok? Szeretném látni a tanulmányokat (komolyan vehetőeket), kutatási eredményeket!
"Szeretném látni a tanulmányokat (komolyan vehetőeket), kutatási eredményeket!"
Gondolom ez amolyan költői vergődés, mert bármikor rákereshetnél, és bőven találnál, ha valóban érdekelne.
Példaként egyet linkek:
Ő egy orvos kutató a Virgina egyetemen, sok száz esetet vizsgált a korábbi életek emlékeiről beszámoló emberekkel, tudományos alapossággal, több száz publikáció és kiadványok vannak mögötte, stb.
Mivel ez letagadhatatlan, megcáfolhattatlan, ezért inkább átugorjak a mániákus tagadók.
De több pszichiáter is foglalkozott a témával, miután munkájuk során "túl sokszor" ebbe belefutottak.
Hasonló alapossággal kutatva, könyvek publikációk megjelentetve, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!