Ez lenne a reinkarnáció legnagyobb logikai buktatója?
67.
Tényleg érdekes "logika", neked sincs bizonyítékod, csak hited van. Az pedig semmi.
Én viszont eleve nem is állítom biztosra, de nekem nem is kell bizonyítani semmit.
Neked kellene bizonyítani a fantazmagóriáid, én nyitott lennék.
De nincs semmid, én meg túl sok bolondot láttam már, meg ezek az elvont dumák itt a témában is, annyira szánalmas... Ifjabb koromból emlékezetes, nosztalgikus, akkor se hittem, de mára külösen avult dolgok ezek. Valakik még mindig itt tartanak...
"Neked kellene bizonyítani a fantazmagóriáid, én nyitott lennék"
Nincsen ilyesmim, érvek és tények vannak a lélek mellett.
... és látod, te tagadsz és pocskondiázol inkább mindent, mert te is tudod hogy butaságokat mondasz, elfogytak az érveid, és ilyenkor jön a másik személyének a támadása.
Ezt szokták a legalja "vitázók" ...meg a magyar kormány is, csak hogy másik példát is mondjak :)
A lélek léte evidencia, minden alátámassza, és csak a tények figyelmen kívül hagyásával tagadható.
"hardveresen" ?!?
Az, ha rosszul használsz szavakat, attól még nem lesz semmi értelme annak amit mondasz.
Linkeltem tudományos alátámasztó anyagokat, de belinkelem újra, mert gondolom elkerülte a szervizelés közben a figyelmed.
Ő egy orvos kutató a Virgina egyetemen, sok száz esetet vizsgált a korábbi életek emlékeiről beszámoló emberekkel, tudományos alapossággal, több száz publikáció és kiadványok vannak mögötte, stb.
Mivel ez letagadhatatlan, megcáfolhattatlan, ezért inkább átugorjak a mániákus tagadók.
De több pszichiáter is foglalkozott a témával, miután munkájuk során "túl sokszor" ebbe belefutottak.
Hasonló alapossággal kutatva, könyvek publikációk megjelentetve, stb.
"Huscomb, csak annyit tudok mondani, rossz kategóriában vagy. Ez itt többnyire filozófiai vita, avagy hit kérdése. Ha ezek számodra érdektelenek, vagy hiteltelenek, akkor nem a beszélgetésben van a hiba, mert az igazodik a kategória kereteihez."
Akkor ne állítsatok tényként semmit, de ti azt teszitek. Akkor mondjátok azt, hogy "Az én kis álomvilágomban x és y", és máris rendben leszünk. De a helyzet az Grimfox, hogy te tényszerűen adsz elő olyan dolgokat, amikre lófaxnyi bizonyítékod sincs. Na már most, amíg emberek megtévesztésére, és életének befolyásolására alkalmas fantáziákat adtok elő tényként, addig bizony mi itt leszünk, és kénytelenek lesztek értelmes vitákban bizonyítani az állításaitokat, másképp újra, és újra szembesítve lesztek azzal, hogy bullshiteltek.
73.
Intelligenciára jellemző, amikor valaki politikai fröcsögéseket visz olyan témába, ahol a kutya se kíváncsi erre.
Csupán ezzel is már önmagad minősíted, teszed szánalmassá.
"76/77 csodalkozo"
Ő olyan dolgokról beszél, mint pl. xy gyereknek fóbiája van. És? Ezzel azt bizonyította, hogy xy gyereknek fóbiája van. XY gyerek előző életekről beszél. És? Lehet látott valamit a TV-ben, ahogy az a regressziós hipnózisnál már számtalanszor megfigyelték (és ezért sem fogadja el a terapeuta társadalom, mint használható terápiás módszer), a terapeutától kezdve az útszélén látott tábláig minden befolyásolja az "előző életes" fantáziálásokat. Pont.
Ez nem bizonyíték.
76.
Tényleg ennyire értetlen vagy, így reménytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!