Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Élet értelme. Mennyire foglalk...

Élet értelme. Mennyire foglalkoztat? ( tovább)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék hallani véleményeket az élet értelméről. Az egyik amiért felteszem a kérdést az az, hogy kb napi szinten foglalkoztat az élet értelme sokszor rágódok teljesen elvonatkoztatva gondolkodok sokmindenről, magyarán már nem tudok a mindennapokba elmerülni.Az anyagi világnak nem tulajdonítok már semmi értéket , mert arra gondolok, hogy mindent elveszithetek 1 perc alatt... tudjátok mire gondolok... :( 23 éves vagyok és lány.
2010. szept. 16. 17:21
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
utolsó: konkrétan nem tudom milyen tanítás szerint ír ez a fiú, de egy biztos ő már valamire rájött 25 évesen amire még sokan nem....
2010. szept. 18. 16:36
 52/53 anonim ***** válasza:

15:00. :)

Igazság szerint ez a tanítás egy bizonyos könyv, ami a 20. század előtt kicsivel "született" meg. Arról a dologról szól, amit válaszaimban szoktam leírni. Magyarázatot ad arra, hogy mik is vagyunk(emberek) valójában, mi a világ és mi Isten(nem a közhitben szereplő istenképek). A kérdezőnek egy másik feltett kérdésnél leírtam, de akkor a te kedvedért is idevésem, mert mindenki megérdemli, hogy megismerje azokat a dolgokat, amik úgymond rég el lettek felejtve, modern magyarázatokkal persze. Egy dolog van...próbáljunk úgy hozzáállni a műhöz, hogy a józan eszünket őrizzük meg csak az olvasás idejére, és elég mély figyelmet igényel, tehát legyünk vele türelmesek(vagyis magunkkal). :)

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége

[link]

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 18. 17:16
 53/53 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek köszönöm az elismerést, de igazából erre bárki képes, csupán nyitottnak kell lenni. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 18. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!