Előző élet képei lennének?
Kiskorom óta álmodom rendszeresen azt, hogy katona vagyok. Mindig színes álmaim vannak, de ennél tompák a színek. annyit tudok kivenni, hogy zöldes egyenruhánk van, és nagyon hideg van.
mindig az ismétlődik újra és újra, hogy egy ilyen földbe vájt részben kuporgunk sokan,dér van, lőnek ránk, és ránk omlik az egész.
én mindig ki akarom húzni az egyik társam, de sosem sikerül. az utolsó pillanatban ugrok el, és egy golyó súrolja a jobb lábam. ennek ellenére is el tudok futni, de fel szoktam ekkor ébredni.(a jobb lábamon egyébként pár éve van 1 fehér csík ott, ahol álmomban a golyó eltalálta).
Mindig ezt játssza vissza az agyam, és rettenetes érzés, utálom ezt álmodni.
lehet, hogy megtörtént előző életemben?
v. mit csinálok rosszul, hogy mindig ezt álmodom?
soha nem néztem katonás filmet, mert utálom az öldöklést, és anyámék nagyon vallásosak, sokáig nem is volt tv-nk.
de biztos onnan ragadt meg akkor :D
és tudom mi az a sánc -.-. de nem olyan volt, ahogy leírták a törikönyvekben, legalábbis nem egészen, azért írtam direkt földbevájt részt. mert nemcsak egy olyan keskeny rész volt, hanem szélesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!