Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a felszínes világ miatt...

Ha a felszínes világ miatt két lelki társ(karmikus) nem talál egymásra, akkor annak mi a karmikus következménye?

Figyelt kérdés
Ugye manapság ha valakihez nem vonzódik valaki, még ha lelkileg meg is értenék egymást, sok esetben ennek ellenére nem lesz köztük semmi, hiszen a világ is manapság azt diktálja, hogy csak a jó külsejű embert keresse társnak valaki. Mi van ebben az esetben, hogy ha a külső tulajdonságok miatt "nem ismerik fel egymást" a lelki társak a mai "modern" világban?

2022. márc. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:
Szerkezetében hasonló. Meg aztán megannyi bonyolult dolog, amit reggel is ecsetelhetnék. Nagyon-nagyon nem könnyű. Azt írtad, ha csak ez a nickem van, akkor nem ismersz. Én írtam azért privátabb dolgokat is, választ még nem igen kaptam. :)
2022. ápr. 12. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!