Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a felszínes világ miatt...

Ha a felszínes világ miatt két lelki társ(karmikus) nem talál egymásra, akkor annak mi a karmikus következménye?

Figyelt kérdés
Ugye manapság ha valakihez nem vonzódik valaki, még ha lelkileg meg is értenék egymást, sok esetben ennek ellenére nem lesz köztük semmi, hiszen a világ is manapság azt diktálja, hogy csak a jó külsejű embert keresse társnak valaki. Mi van ebben az esetben, hogy ha a külső tulajdonságok miatt "nem ismerik fel egymást" a lelki társak a mai "modern" világban?

2022. márc. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:

Mivel kb 1 hete csak én válaszolok neked és nem szeretném jelzés nélkül itt hagyni ezt a beszélgetést, ha már ilyen hosszúra nyúlt, tudd, hogy legkésőbb csütörtök délutánig írhatok ide. Attólmég más simán idetévedhet, csak én nem és gondoltam szólok, ne maradj itt válaszok nélkül.

Őszinteség. Ha fontos neked ez az érték, akkor illene képviselned. Nem azért, hogy ne hazudjanak neked, ők fognak, ha akarnak, mert megtehetik, mások döntéseit nem irányíthatod. Ha igazán fontos neked az őszinteség, akkor éled és gyakorlod, csak ennyi. Nem lehet mindenből oda-vissza számolni. Nem számíthatsz arra, hogy ha te adsz valamit, a másik is biztosan fog neked adni, és pont ugyanazt. Ha te adsz, akkor adj, és ne várj érte cserébe semmit, mert nem azért tetted, hogy fizetséget kapj. Ha nem kapsz érte semmit, vagy az ellenkezőjét, az a másik fél szabad döntése. És itt jutunk vissza oda, hogy te kinevezhetsz valakit lelki társadnak, ez a te egyoldalú döntésed és ha a másik fél nem nevez ki téged ugyanúgy annak, akkor nincs egyezség. Akkor csak te vagy egyedül ebben a kapcsolatban, ami így nem is az, nem is létezik.

2022. ápr. 11. 13:02
 62/81 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom, hogy lehetek őszinte, de ettől még a másik fél hazudhat nekem vagy titkolózhat vagy becsaphat. Nem kellemes élmény. Pláne sok év után, amikor egy páros összeszokott lelkileg. Amikor mindkettőjük nagyra tartja az őszinteséget. De amikor őszinteségről van szó, a másik kiborul és kiderül hogy súlyos titkai vannak. Nem azt mondom, hogy nem hibázunk, de ha kényes dolog az őszinteség, ott valami súlyoz zavar van. Ha két ember lelki összhangjáról van szó, ott egyezségben gondolkodom, mert évek tapasztalatai, élményei vannak a hátunk mögött. Ha sokáig fontosak voltunk egymásnak, akkor megpróbáltam hinni benne, mint ahogy most is ezt teszem. De nagyon sok minden eltávolíthatja a két felet egymástól. Illúziók, képzelgések, ködös álmok, önáltatások, önbecsülési problémák, megoldatlan konfliktusok. Sajnos ez nagyon is benne van a pakliban és a gyógyulás felé vezető út egy komoly ébredési folyamat. Úgy tudom, a krízisek a további fejlődés lehetőségei. Ugyanolyan, mint a házassági válság. Vagy megoldják, vagy nem. Ha megoldják, akkor újult erővel folytathatják tovább a kapcsolatukat, ami egy magasabb szintre lép.
2022. ápr. 11. 21:33
 63/81 anonim ***** válasza:

"És itt jutunk vissza oda, hogy te kinevezhetsz valakit lelki társadnak, ez a te egyoldalú döntésed és ha a másik fél nem nevez ki téged ugyanúgy annak, akkor nincs egyezség. Akkor csak te vagy egyedül ebben a kapcsolatban, ami így nem is az, nem is létezik."

Egyoldalú döntés, mert felismerek benne valamit. A másik nem biztos hogy felismeri, neki ez egy tanulási folyamat. Amúgy mindkettőnknek. Attól még hogy az egyik fél nincs a topon, attól még lehet valós a kötelék, csak erre mindkét félnek rá kell ébrednie.

2022. ápr. 11. 21:39
 64/81 anonim ***** válasza:
Megoldani is csak akkor lehet vmit, ha mindkét fél meg akarja oldani.
2022. ápr. 11. 21:41
 65/81 anonim ***** válasza:
Vagy csak áltatod magad..
2022. ápr. 11. 21:43
 66/81 anonim ***** válasza:
De őszintén, legyen úgy, ahogy mondod. Sikerüljön, ahogy szeretnéd. (Csak ne felejtsd el, hogy az üzeneteket itt nem az írta, akire gondolsz. Nehogy hamis reményeid ébredjenek emiatt.)
2022. ápr. 11. 21:58
 67/81 anonim ***** válasza:
Én már csak egy dolgot nem értek. Ha te nem az vagy, akinek hittelek, és én sem az, akinek te engem, akkor milyen hívást éreztél?
2022. ápr. 11. 22:03
 68/81 anonim ***** válasza:
Gondolom te írtad, hogy fogékony korszakodat éled, így összekeverhettél valakivel. Itt senkinek nem üzengetek, csak válaszokat vártam egy bonyolult kérdésre, a megoldás pedig várat magára. Az, akiről szó van, ide nem nagyon fog írni, nagyjából tudom milyen élethelyzetben van. Lehet, hogy a vonalvezetés sok esetben megegyezik, mégis különböző viszonyokról van szó.
2022. ápr. 12. 00:40
 69/81 anonim ***** válasza:
Igen, én írtam. De te írtad, hogy érezted a hívást? Mióta írod te a válaszokat? Ez fontos és érdekes lehetne, ha ennyire hasonlóak..
2022. ápr. 12. 01:06
 70/81 anonim ***** válasza:
Nincsenek fizikai kapcsolódási pontok. Csak erős érzelemhullámok felfogása.
2022. ápr. 12. 01:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!