Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a felszínes világ miatt...

Ha a felszínes világ miatt két lelki társ(karmikus) nem talál egymásra, akkor annak mi a karmikus következménye?

Figyelt kérdés
Ugye manapság ha valakihez nem vonzódik valaki, még ha lelkileg meg is értenék egymást, sok esetben ennek ellenére nem lesz köztük semmi, hiszen a világ is manapság azt diktálja, hogy csak a jó külsejű embert keresse társnak valaki. Mi van ebben az esetben, hogy ha a külső tulajdonságok miatt "nem ismerik fel egymást" a lelki társak a mai "modern" világban?

2022. márc. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
Persze ez ugyanannyira az én hibám is. Lehettem volna én is távolságtartóbb és nem olvashatná karmikus problémáink most boldog-boldogtalan. Ha ezek karmikus problémák egyáltalán és nem csak 2 ember össztalálkozott, eltöltöttek kis időt együtt, és nem tudják elengedni egy kitalált világ emlékét.
2022. ápr. 6. 13:44
 32/81 anonim ***** válasza:

DE! Csak hogy ne én legyek minden jó elrontója és mert nagyon ráérek ma délután... tegyük fel, hogy létezik valami, ami összeköt minket, előre elrendelve stbstb.. Nem háborítana fel, hogy mi a fenét csináltunk az elmúlt években? Nem dühítenek fel a körülmények és nem feszít a "miért kellett így lennie" érzés? Nem éreznéd igazságtalannak, hogy felébred benned egy érzés csakúgy, egy unalmas napon, mindenféle figyelmeztetés nélkül, úgy, hogy nem is kerested? Eldobnád az egész eddigi életed egy erős impulzus hatására? Ez a tinédzsereknek való, nekik még nincs nagyon mit eldobni. Nem álmodoztál róla, hogy mi lett volna, ha máshogy találkozunk? Ha csak megpillantjuk egymást valahol egy nyári estén? Nem lett volna egyszerű? Én nem álmodoztam erről. Ez volt az egyetlen út és az esély nagyon nagyon kicsi volt rá. És itt érkezünk a következő problémához, az internet varázslatos világához, ahol bárki lehet bármi és könnyű az utat megnyitni idegenek számára a legtitkosabb énünk felé is. Főleg ha közös hangot találunk, ez nem nehéz és ezután fantasztikus fantáziánk segítségével felépíthetünk egy fellegvárat, ami az első kis fuvallat hatására összedől.

A kettőnk közötti kötelék valós, viszont lehet, hogy egy mondatom tehet róla, amire emlékszel és elismételted, lehetséges, hogy egy powerful spell volt. Próbáld megtisztítani az érzéseidtől, figyeld meg mi maradt.

2022. ápr. 6. 16:01
 33/81 anonim ***** válasza:
És kérlek ne írd le a mondatot ide! :) Másnak úgysem működne.
2022. ápr. 6. 16:07
 34/81 anonim ***** válasza:
A többszöri átolvasás, szövegértelmezés mindig is jól ment. Mégsem gondoltam volna, hogy ez ennyire meg fog kínozni. De én mindenből próbálom kihozni a legjobbat! Lássuk mire is jutottunk! 🙂 Kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ki olvassa ezt a remek kis bestseller-t!
2022. ápr. 6. 23:52
 35/81 anonim ***** válasza:
Köszönöm Grimfox! Úgy gondolom értem. Tehát idea, mint elképzelés, ebbe bárki hihet a maga szintjén. Fogadjuk el azt az állítást, hogy a halálom pillanatában adott, hogy kikkel fogok találkozni az életem során. Én úgy döntöttem, hogy ragaszkodom a karmikus társ vagy lélektárs fogalmához, még akkor is, ha ez esetlegesen megnehezíti a letisztultságomat.
2022. ápr. 6. 23:53
 36/81 anonim ***** válasza:

A titokzatos válaszadás képviselőjének! 🙂

Hiába tekerted le a misztikum szintjét, ez még mindig ugyanolyan titokzatos, mint volt. 🙂

Nyilván ezt fogom mondani, mert ezt érzem! Azért nem tegnap történt, akkor is már rendelkeztem némi önreflexióval. Ami erős, az erős, itt nincs miről beszélni! Kérdés, hogy én mennyire vagyok erős hozzá? Azt tudom, hogyha ez a szituáció más kezébe kerül, azt majdnem biztos hogy szétdarálja. Úgyhogy fel van adva a lecke. Így is köszönöm!

Nem lehet 3 ember igazija, ezt én is így gondolom! Akkor ki is az az 1?

Naná hogy felébresztett sok mindent, ez nagyon nem kellemes dolog. 😬 Senkinek sem az.

Én úgy gondolom, hogy van ebben némi elkerülhetetlenség, mégis totál amatőr szinten nyúltunk hozzá, mert talán erre volt szükség. Vagy esetleg kiderül, hogy összességében nézve tök profik voltunk? Vegyes saláta.

Szerintem döntés kérdése, hogy kinek milyen szempontok szerint éri meg egy kapcsolat. Már csak az a kérdés, hogy az esze vagy a szíve szerint dönt.

Nem tudom, hogyan értelmezzem a retorikai kérdést.

Talán költői kérdés? Mindkettőnknek feltehető kérdés?

Tehát van egy új utakat nyitó szituáció, ami ebben a mederben folyt, talán így kellett lennie, de ez mégsem volna elégséges.

A probléma az valódi probléma, vagy egyszerűen így alakult és ebbe egyik fél sem akar hosszútávon beletörődni. (?)

Hogyne feszítene az érzés! Most is feszít egyfolytában! Pont ezért feszültem meg annyira! 🙂

Az internet világát úgy értelmezem, mint egy kaput, ami összeköt a valóságos és a kitalált világ szereplőivel. Nyilván itt is az enyém a felelősség és talán résnyi átmenetet képez két vagy több lélek kommunikációja között. Ugyanakkor a szűrő ugyanúgy jelen van, mindenkinél másképp és pont ettől nehéz, de legalább nem mondhatjuk, hogy semmi sem történik. Szóval itt már nekem kell elsősorban rendben lennem. Azt is megfigyelhetjük, hogy ki, miért, milyen tudatossági szinten használja az online felületet.

Sok powerfull spell volt, ezek mögé mindig benéztem, hirtelen nem tudom hogy melyikre gondoljak, de majd egyszer talán kitalálom! 🙂

Az érzelmi letisztultság egy nagyon lényeges pont, és nem biztos, hogy csak az én szemszögemből nézve.

"A kettőnk közötti kötelék valós"

😶

2022. ápr. 7. 00:25
 37/81 anonim ***** válasza:
Valós. Miért olyan meglepő ez az állítás? Te tudod, én is tudom, most kinek hazudjak itt? De azt, hogy mi ez pontosan, minek van, mire való és mi lenne nélküle, nem tudom.
2022. ápr. 7. 05:45
 38/81 anonim ***** válasza:

Viszont az, hogy bevallom a teljesen egyértelműt, semmit sem változtat azon, hogy annak a beszélgetésnek, amit töröltél, vége. Azt nem fogjuk visszacsinálni. Az a szint a számomra nem megfelelő. Én azóta élem az életem, jobban és erősebben, és azt sem fogom letagadni, hogy ebben mekkora szerepet játszottál. Viszonylag egészségesen és rendszeresen étkezek, többet alszok, azt csinálom, amit szeretek, nyugodt vagyok... Emlékszel milyen állapotban találtál meg. Nélküled most nem így lennék.

Azért kérdeztem meg, hogy miért jelentél meg, mert én tudom. Hívtalak. Nem direkt, véletlen és ösztönös volt. Gyászoltam és akaratlanul egy pillanatra kinyúltam feléd. Nagyon meglepett, de természetesnek hatott, és biztonságban éreztem magam. Utána hajnalban már kevésbbé.. Majd megláttam itt mindenfelé a névtelen válaszaid.

Továbbra sem vetem el azon feltevéseim sem, hogy talán titokban túl intelligens vagy, sok egyéniséged van, fantasztikusan tudsz írni, befolyásolni még jobban, veszélyes vagy, valaki valamivel valakit elvarázsolt de nagyon, könnyű célpont vagyok, az őrültségünk azonos szinten van. Más most nem jut az eszembe, de biztosan lenne még mit ide sorolni, mert logikus magyarázat nincs semmire. Talán csak szeretünk mindenféle kitekert romantikus fájdalmas üzenetet írni egymásnak, mert csak.

2022. ápr. 7. 13:54
 39/81 anonim ***** válasza:
Nem akarok kegyetlennek hangzani, de nem is tudok több időt eltölteni a rózsaszín álmodozós ködben, mert nem akarok, és mert az nem igazi. Lelkitárs, Igazi, hatalmas érzelmek.. beszélj nekem valamiről, amit meg tudok fogni anélkül, hogy kételkednem kellene a létezésében. Nem akarok ebben kiégni. Igazából semmiben sem.
2022. ápr. 7. 21:26
 40/81 anonim ***** válasza:
Meglep az állítás, miközben tudom, éreztem már az elejétől kezdve. Ha nem fáj, akkor talán nem is valós. Semmi az egész? Vagy talán túlságosan is valami? Mitől tud reális lenni? Mi az, amitől úgy érzi az ember, hogy meg tud benne gyökerezni? A céltalanság a félelmetes benne? Nem érzem könnyűnek a helyzetem, akár tudnak róla, akár nem. Örülök hogy így alakult és hogy így érzi valaki. Akkor talán volt értelme! De még mindig nem teljes a történet, igaz? Nyugalom vagy nyűglődés? Szerintem mindkettő. Én is éreztem a hívást! Kit kell gyászolni? Mindkettőnket? Vagy valaki mást? Esetleg a múltat? Vagy a jövőnket? Ha megfogannak a válaszok, annak örülök. És annak is örülök, ha most túl személytelenek. A varázslat jó dolog, kiragad a hétköznapokból! Kinek a romantikusan fájdalmas üzenetei ezek? Kikről szólnak? Mit jelent a kiégés? Menekülni valami másba, amit nem érez valódinak az ember? Kárt okozok ezzel másnak? Nem akarok fájdalmat okozni, csak tudni, amit lehet, hazugságok nélkül. Úgy érzem, a hazugságok, titkolózások csak tönkreteszik az életet. És ebben nem biztos, hogy csak én vagyok hibás. Én végül voltam elég bátor a lélektani részéhez, de nem érzem ezt kölcsönösnek. Mindkét ember feladja valahol?
2022. ápr. 8. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!