Ha a felszínes világ miatt két lelki társ(karmikus) nem talál egymásra, akkor annak mi a karmikus következménye?
Az első hozzászólásom óta megtanultam, hogy a legrégebbi trükk a könyvben az ezoterikus körökben mozgó emberek között karmáról, sorsról, elkerülhetetlen találkozásokról beszélni.
Röviden ezzel azt akarom mondani, hogy nem nagyon létezik olyan, hogy lelki társ. Persze te kinevezhetsz valakit annak, de ez a karmán, és a döntéseken múlik, nem egy eleve elrendelt kötődésen.
Szóval igen. Akit lelki társadnak vélsz, azzal szoros karmikus kapcsolatban vagy, amit ki kell egyenlíteni. A karmikus kapcsolat határozza meg, milyen lesz a kettőtök viszonya egymáshoz. Ha egy ilyen karmikus köteléket "nem használsz ki" azaz úgy döntesz, hogy nem közeledsz az illetőhöz, akkor a karma továbbra is fennáll, később, vagy egy későbbi életben újra előjön. Simán elképzelhető, hogy egy húron pendültök, mert hasonlóak vagytok, de nem az a karmátok, hogy együtt legyetek, vagy pedig nagyon komoly küzdelmek árán érhetitek csak el azt, hogy együtt lehessetek(ilyet is okozhat a karma). Az önismeret fontos, képes vagy felismerni, hogy milyen jellegű a kapcsolat, és jobban fogsz dönteni, mint ha csak úsznál az árral. Rengeteg dolog van, ami miatt nem jön össze egy kapcsolat. Vagy éppen felbomlik. Ha még marad közös karma, később, vagy valamely következő életben újra közel kerültök. A döntéseitek, és a karma határozza meg, hogy együtt tudtok e maradni, vagy sem. Onnan tudhatod, hogy ő az, hogy te lelki társadnak nevezed, mert közel érzed magadhoz. Ettől még nem változik a valóság, miszerint hogy ez csak a te személyes döntésed, hogy őt lelki társadnak nevezed. A találkozásotok előtti döntések, cselekedetek éppúgy beleszámítanak a kapcsolatba, mint a találkozásotok óta meghozott döntések, és megcselekedezz dolgok.
És 14-nek igaza van, jó eséllyel nem ez lesz a legnépszerűbb kommentem...
Grimfox, keményebb válaszra számítottam. Ez nem volt olyan szörnyű.
Akkor mit is érünk vele ha én azt mondom te vagy a lelki társam, te azt, hogy én a lélektársad, és egymás kezébe csapunk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!