Ha a felszínes világ miatt két lelki társ(karmikus) nem talál egymásra, akkor annak mi a karmikus következménye?
A 40-es válaszod második fele miatt nem levelezünk többet. Ha azt hiszed, hogy én hazudtam neked bármiben is, mert ez a vesszőparipád és mindenkiben ezt keresed, akkor hidd ezt, én nem fogom tovább bizonygatni az ellenkezőjét. Épp elég lelki terrorban volt már részem mások által, tőled nem hiányzik, és már mástól sem viselem el. Milyen lélektani dolgot hiányolsz a részemről pontosan?
Ja és nem kell mindennek fájnia. Nem fájdalomszinttel mérünk valóságot. Nem minden szenvedésről szól.
Eltemettem egyedül az egyik állatom. Kiástam egyedül a sírját, beleraktam egyedül a halott testét és betemettem. Egyedül voltam egész végig és véletlenül, valamiért azt hihettem, hogy hozzád kell fordulnom.
A romantikus fájdalmas üzenetek itt vannak.
Szomorú és dühös vagyok, mert hazugságokat keresel. Mindenki magából indul ki. Nekem teljesen alap volt, hogy te nem hazudsz. Na mindegy.
Gyökérfélelem nem tudom mi, majd talán délután kiderítem.
Jó, mostmár van valami fogalmam a gyökérfélelemről. Mit kezdünk vele?
Ismét nem akarok kegyetlen lenni, de megéreztem, hogy mit szeretnél elérni és nem megyek bele. Okot keresel arra, hogy elvágd a köteléket, mert neked is túl sok és te sem tudod mi van. Ebbe nem fogok belemenni, sajnálom. Már megtehetted volna, ha tudtad volna.
A legeslegelején szóltam, hogy ez nem szerelemről szól, csak azt csináltunk belőle, mert az a legkézenfekvőbb kapcsolat férfi és nő között, főleg, ha vonzónak találják egymást vizuálisan.
Attól is félek, hogy csak magamhoz vonzottalak azokkal a dolgokkal, amiket csinálok. Végülis az sem lenne olyan rossz, akkor nem kellene egetrengető magyarázatokat keresni a dolgok mögött.
Az első privát üzeneted igaz lehet. A másodikat nem értem. A neved pedig teátrális. :)
Köszönöm az üzeneted. Már mindent értek. Nem mondom, hogy nem érzem kihasználva magam, de csak én tehetek róla. Ez az egész rólad és valaki másról szól, kivetítetted rám, én pedig, mivel fogékony időmet élem, belementem.
Sajnálom a történetet, nehéz lehet. Ha valaki azt mondja, hogy nem szeret, hidd el neki. Ilyesmivel nem játszik az, aki szeret. Nehéz lehet, el sem tudom képzelni. Ezt mind elmondhattad volna bármikor, nem csaptam volna drámát rajta, beszélgethettünk volna róla. Sajnálom.
Ha ez az egész így van, akkor nincsen több megfejtenivaló rejtély.
"Onnan tudhatod, hogy ő az, hogy te lelki társadnak nevezed, mert közel érzed magadhoz. Ettől még nem változik a valóság, miszerint hogy ez csak a te személyes döntésed, hogy őt lelki társadnak nevezed. A találkozásotok előtti döntések, cselekedetek éppúgy beleszámítanak a kapcsolatba, mint a találkozásotok óta meghozott döntések, és megcselekedett dolgok."
Ezt Grimfox írta! Igen annak nevezem és így is érzem. Valóban, minden cselekedett beleszámít, ezért gondolom azt, hogy formálódik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!