Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt olyan, aki biztosan...

Van itt olyan, aki biztosan ki meri állítani, hogy neki volt előző élete?

Figyelt kérdés

Egészen kicsi korom óta azt érzem, hogy nekem volt már előző életem, és ez az utolsó. Körülbelül 4-5 éves lehettem, vagy még kisebb, amikor megfogalmazódott bennem, tényként kezeltem. Emiatt mindig úgy éreztem, hogy ennek megfelelően kell viselkednem. Minden önelégültség nélkül elmondhatom, hogy nagyon nemes lélek lakozik bennem, ez már gyerekként megmutatkozott.

Egyetemre járok, jó tanuló vagyok, dolgozom mellette tisztességesen, csodálatos családom van, akik szeretnek, és én szeretem Őket. Mégis úgy érzem, hogy egy hatalmas dolog hiányzik az életemből. Emiatt nagyon sokszor vagyok boldogtalan. Nem tudom mi az, ami hiányzik.

Kicsit úgy érzem, mintha kettő lelkem lenne, az ősöreg bölcs, a másik pedig, aki én lennék valójában, akinek születtem.

Alapjáraton egy vidám pozitív személyiség vagyok, mindig őszinte, és az emberek szeretnek ezért, talán egy kicsit naiv is, mivel sosem feltételezek semmi rosszat másokról.

Előfordul, hogy valami rosszul alakul, és indulataimat, magamon vezetem le, sosem tudnék másokat sem fizikálisa, sem lelkileg bántalmazni. Ebből természetesen következik az, hogy bántom magam, ha ideges lettem másra. Mintha a fájdalmat beszippantaná a bőrőm és elmúlik minden haragom. EZ hiba. Agykontrollal szabályzom.

Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik hisznek a lélekvándorlásban. Én nem emlékszem ki voltam előző életemben, de sok furcsaság van bennem, amiket nem értek.

23, lány

2020. nov. 24. 23:27
1 2 3 4 5 6
 51/53 SZücsöm ***** válasza:

46 Rohadtúl nem utal vágytalanságra.

Voltál gyerek? Találkoztál már gyerekkel? Pont hogy gyerek korában van leginkább tele az ember vágyakkal/kíváncsisággal/energiával/képzelőerővel stb.

Max amire gondolhattak az a teljes elfogadás/szeretet és a feltétlen öröm/ az az érzés hogy vannak még csodák stb.

Ez teljes ellentéte annak amiről te beszélsz az ürességeddel.

2020. dec. 12. 20:16
 52/53 SZücsöm ***** válasza:

50

Hát igen én is ezen gondolkodtam hogy aki ennyire biztos az "igazában" egy ilyen témán belül amellett az én egóm bizony eltörpül.

2020. dec. 12. 20:24
 53/53 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az ilyesmiben.
2020. dec. 31. 14:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!