Mit jelent ez? Félek!
Figyelt kérdés
Pár hónapja tesi órán kezdõdött minden...Leestem kosarazás közben és mintha valaki huzott golna hátra fele de senki nem volt mögöttem.Leültem és hangokat hallottam amiket más nem hiszen megkérdeztem azokat akik ülnek h hallják -e és aszondták' nem.A labda felettem szállt el é majdnem fejbe ütott de valami meglōkött és senki nem volt körülöttem és megfogta a fejem, hogy ne találjon el a labda.Ithon is leestem és egy pohár is csak úgy leesett mellém s ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam.Mit jelent ez?S ráadásul éjszaka 3/4 órát alszom csak mert fura hangokat hallok.És még napközben is mikor egyedül vagyok.2015. szept. 27. 12:32
31/37 anonim válasza:
Szerinted mit magyaráztunk az elöbb?
Azt mondod hogy nem miattuk van, mert nincsennek veled, de miattuk van pont azért mert nincsenek veled.
32/37 A kérdező kommentje:
De engem ez nem nagyon zavar...szoval na nem ertenem h miert lenne ha engem nem zavar h dolguk van,es vannak barataim sokat loguk veluk es ezek inkabb este tortenek ezek a dolgok velem...kivetel volt a tesi ora...szoval nem ertenem miert lenne a szuleim miett.
2015. szept. 29. 14:16
33/37 anonim válasza:
Téged tutira drogoznak, vagy ha nem akkor te saját magadat drogozod, mert még írni se tudsz. És ez az útolsó válasz.
34/37 anonim válasza:
Nekem s angol, és? Oktatás gyengébbek kedvéért: nyomd meg azt a qrva billentyüzetet hosszan és várd meg amíg kí írja a betűt. És kit hülyézel? Örülj hogy erre az értelmetlen kérdésre adtam egy értelmes választ.
35/37 anonim válasza:
Kit fiacskámozól? 2 évvel idösebb és 10 szer okosabb vagyok nálad. Ha lenne eszed, nem kellet volna feltenned ezt a kérdést. És nem vagyok útálatos: én semmi sértőt nem írtam te meg mindennek elhordtál
36/37 anonim válasza:
Szerintem meg 14 évesen ne nagyon adjon tanácsokat senki a másiknak :)
Én 45 éves asszony vagyok, és csak azt tudom jó szívvel mondani a kislánynak, hogy forduljon az iskolai tanácsadóhoz, beszélgessen vele, és majd ő felelősen el tudja dönteni mivel áll szemben. Valódi betegség vagy csak figyelemre vágyik...
37/37 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlom beszélj egy pszichológussal. A sulidban is van ingyenesen biztosan szak ember. Beszéld vele meg a gondjaidat, mert amiket fent leírtál igen súlyos problémákra utalhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!