Szerintem szellem van nálunk vagy mi, mert mindig azt érzem hogy valaki figyel. Pl: este fekszem az ágyamban és befele vagyok fordulva és olyan mintha valaki ráülne az ágyamra rendesen mintha figyelne, hogy meg vagyok-e még. És nem valamelyik családtagom mert többször megfordultam és nem volt ott senki.
Vagy egy csomó hangot hallok a szobámból mintha valaki járna a lépcsőn ami néha recseg. Mint amikor írok a laptopomon olyan is szokott lenni...
Meg sokszor felkelek este csak úgy nemtudom miért, és egyszer mikor felkeltem láttam egy emberi alakot és az sem lehet családtag mert megnéztem és mindenki aludt.
Meg amikor egyedül szoktam otthon lenni akkor is vannak hangok ezért a TV-t hangosra teszem mindig hogy ne halljam. Néha már mosdóba sem merek kimenni mert félek valami megtámad vagy ilyesmi. Lehet ez szellem??
Fogadd el, hogy meg fogsz halni. Akkor félned sem kell még több tíz évet.
2015. ápr. 13. 18:25
2/34 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted, hogy amikor eljön az ideje bagy úgy érted , hogy most a közel jövőben ??
Vagy csak hülyítesz.
2015. ápr. 13. 18:28
3/34 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok még hogy mi lehet ez?!
2015. ápr. 13. 18:33
4/34 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. ápr. 13. 18:35
5/34 anonim válasza:
Honnan tudjam, hogy mi lehet ez?
Ott lakom nálad?
Aludjak veled egy éjszakát, akkor megnyugszol?
Nem fogsz meghalni és nincs ott semmi.
2015. ápr. 13. 18:38
6/34 A kérdező kommentje:
14/L
2015. ápr. 13. 18:42
7/34 anonim válasza:
Valószínűleg nincs mitől félned. Néztél mostanában horror filmeket? Tapasztalatból tudom hogy ha az ember egyszer elkezd félni akkor nincs megállás. Régebb este ha csak véletlenül eszembe jutott valami ijesztő egyből félni kezdtem és ez csak fokozódott mert elkezdtem bemesélni magamnak mindent, megijedtem a legapróbb zajoktól amik normálisak (pl a falépcsők gyakran recsegnek teljesen maguktól, pontosabban a sok használattól és az idő múlásától), és azt hittem alakokat látok közben csak a szobában levő dolgok árnyékai vagy a beszűrődő fények játéka. Egyszóval tisztázd le magadban hogy nincs semmi a házban és az ijesztő dolgok amiket tapasztalsz csak az agyad szüleményei, és ne hagyd hogy hatalmába kerítsen a paranoia. Ha mégsem bírod leküzdeni a félelmet és még mindig azt hiszed hogy szellem van a házban vegyél egy füstölőt és járj körbe vele a házban, hogy megnyugodj :) . Nem tudom mennyire vagy vallásos, ha hiszel Istenben akkor imádkozz és kérd hogy segítsen, hogy űzze azt a valamit ami téged kísért, és feküdj le azzal a tudattal hogy vigyáz rád Isten és úgysem árthat neked semmi. Te ismered magad, te tudod mi nyugtatna meg, próbáld ki azt a megoldást és ne aggódj tovább emiatt, kezeld úgy mint egy már megoldott problémát és el fog múlni a félelem :) . De nyomatékosítani szeretném hogy minden bizonnyal nincs is mitől félned mert a házatokkal semmi baj nincs.
2015. ápr. 13. 18:47
8/34 anonim válasza:
Egyszer vegyél bátorságot és menj a jelek után. Vagy gondolj arra mennyire biztonságban vagy. Szereted a szüleidet?
2015. ápr. 13. 18:59
9/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon értesz az ilyenekhez. Legutóbb kb. 3 hete néztem horrort de az sem olyan volt inkább kínzós. Amúgy igen igazad van nincs mitől félnem, de mégis olyankor ilyesztő. A meditáció pl megnyugtat, de az nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez. És köszönöm a válaszodat! :)
2015. ápr. 13. 19:00
10/34 A kérdező kommentje:
Az előző a #7-diknek szólt
Igen szeretem a szüleimet, családomat
Az jó ötlet hogy menjek a jelek után csak tényleg bátorságot kell szereznem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!