Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tegyek? Nagyon félek.

Mit tegyek? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Szerintem szellem van nálunk vagy mi, mert mindig azt érzem hogy valaki figyel. Pl: este fekszem az ágyamban és befele vagyok fordulva és olyan mintha valaki ráülne az ágyamra rendesen mintha figyelne, hogy meg vagyok-e még. És nem valamelyik családtagom mert többször megfordultam és nem volt ott senki.

Vagy egy csomó hangot hallok a szobámból mintha valaki járna a lépcsőn ami néha recseg. Mint amikor írok a laptopomon olyan is szokott lenni...

Meg sokszor felkelek este csak úgy nemtudom miért, és egyszer mikor felkeltem láttam egy emberi alakot és az sem lehet családtag mert megnéztem és mindenki aludt.

Meg amikor egyedül szoktam otthon lenni akkor is vannak hangok ezért a TV-t hangosra teszem mindig hogy ne halljam. Néha már mosdóba sem merek kimenni mert félek valami megtámad vagy ilyesmi. Lehet ez szellem??

Bocsi a sok szóismétlésért!

2015. ápr. 13. 18:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%

Ezt nézd meg:

[link]

Garantáltan nem alszol ma.

2015. ápr. 13. 19:07
 12/34 anonim ***** válasza:
8%
Meg fogsz halni!
2015. ápr. 13. 19:11
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

lucifer komolyan vicces hülyére röhögtem magam

ne félj a szellemektől mert tudományosan bizonyitottan nem léteznek tehát amig nem bizonyitott a létezésük addig nincsenek

2015. ápr. 13. 19:12
 14/34 anonim ***** válasza:
10%
Ne ijedj meg kérdező, ha ez megnyugtat téged szólj anyukádnak, hogy vegyen neked egy ilyen Annabelle játék babát: [link]
2015. ápr. 13. 19:30
 15/34 anonim válasza:
5%
A Chucky játékbabáról se feletkezz meg, vegyél olyat is. [link]
2015. ápr. 13. 19:43
 16/34 anonim válasza:

Ne hallgass a butákra, és ne félj nincs semmi ott csak a képzeleted szüleménye miután már egyzser hallottad felnagyítod!

Szuólj anyudnak ennyi :)

(Ha léteznek is szellemek jók)

2015. ápr. 13. 19:44
 17/34 anonim ***** válasza:
7%
Szia, még mindig én vagyok, ha esténként félnél még, amit én kétlek hisz Annabell végig ott lesz veled, akkor vedd meg ezt a másik babát 5 ezerrel olcsóbb: [link] Viszont, ha házat akartok venni itt van egy egész kis pofás nyaraló: [link]
2015. ápr. 13. 19:49
 18/34 anonim ***** válasza:

Én már szerencsére kinőttem ezt az időszakot.:D

Nem léteznek se szellemek, se démonok, se földönkívüliek. Ezt csak beképzeled, mint én 11-12 éves koromban.

2015. ápr. 13. 20:07
 19/34 anonim ***** válasza:
Minek nézel horrorfilmeket, nem tudod feldolgozni 14 évesen agyilag?
2015. ápr. 13. 20:11
 20/34 A kérdező kommentje:

Vannak itt kissé ijesztő videók, de köszi mindenkinek aki normális választ írt!! :)

És tudom, hogy Annabelle és Chucky mindig vigyáz rám :D

És köszi hogy felvidítottatok!

2015. ápr. 13. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!