Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez szellem? Már nagyon félek?

Ez szellem? Már nagyon félek?

Figyelt kérdés
egyszer régen kb 8 évesen láttam egy szellemet a kezével csinált valami ha jól tudom hadonászott vele össze vissza piros pötyös fejkendőt viselt szoknyába volt de a legfélelmetesebb hogy nem volt arca nem úgy mint a slendermannak hanem nagy sötétség volt ott helyette (arca helyett) és most nemrég láttam egy sötét lényt ember alakú kb 20 méterre volt felém sétált(az utcán voltam) tovább megyek vele nem törődve visszanézek még mindig felém jön még továbmegyek visszanézek nincs ott senki.Van egy másik eset ott látok egy macskát csak egy pillanatra nem törődtem vele és gondoltam mi volt ez? és visszanézek nincs ott senki.Még sok ilyen eset történt velem.De ami még lényeges ha egyedül vagyok az érzem mintha látna valaki és figyelne meg sosem álmodok jót mindig van benne valami félelmetes halál stb.Meg néha árnyakat látok.

2014. júl. 2. 13:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és a születésem előtt volt egy macskánk egy fekete fehér fényképről tudom és pont ugyan azt láttam
2014. júl. 2. 13:38
 2/16 anonim ***** válasza:
22%

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

Nem léteznek szellemek. Történeted kitaláció.

2014. júl. 2. 13:49
 3/16 anonim ***** válasza:
13%

Igazából lehet szellem is amikor egymagad vagy és ugyanezt tapasztalod kérd meg hangosan udvariasan de hátározottan hogy távozzon valamint (gondolom keresztény vagy mint a legtöbb ember) hordj magadnál egy keresztet mindig mondjuk egy nyakláncot a pólódon belül

Az esetek nagy részében ez megoldja a problémát ha ez sem segít akkor viszont fordulj egy boszorkányhoz (de jól nézd meg kihez sok a kuruzsló minél szerényebb egy boszorkány is minél kevesebb "misztikus" szót használ annál biztosabb lehetsz benne hogy nem kuruzsló)

2014. júl. 2. 13:50
 4/16 anonim válasza:
Hát ez nem semmi azért.Tudod,ha fehér szinüek voltak azok az állitólagos lények,amiket láttál,akkor azok nem bántanak.Én hiszek a szellemekben,sőt majdnem mindent természet felettiben,de még sosem volt alkalmam látni egyet sem.
2014. júl. 2. 13:51
 5/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok Kedves 2-es még is miért jelentetted be a kérdést ha nem tetszik ne olvasd ezt a kategóriát mivel itt ezoterikával és a misztikával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket valamint a kérdező semmiféle lehetetlen dolgot nem állított azért mert te beszűkült vagy esetleg nem tapasztaltál hasonló dolgokat még nem biztos hogy nem létezik....

A szaturnuszt se látod szabad szemmel mégis ott van..

2014. júl. 2. 13:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos nem hiszek istenben nem tudok hinni benne salynos :( nehéz lenne elmondani de nem tudok mint isten személy
2014. júl. 2. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
3-as vagyok akkor készíts egy pentagrammát és hord azt nyakláncként az is megvéd az egyik legősibb motívum mely a természet erőit hordozza magában
2014. júl. 2. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom eleget hangsúlyozni a szellemekben nem hiszőknek (akik folyton a tudománnyal vannak), hogy a paranormális jelenségeket a tudomány SOHA nem fogja elismerni, mégpedig tudják ők is nagyon jól hogy az egész Univerzumot egy bizonyos erő veszi körül. Nézzetek akármilyen butának, elmebetegnek, ez tény. El lehetne végre gondolkozni azon hogy mi a ****-ból születtünk, hogy is lett az a bumm állitólag a Földön, vagy ha valaki még ebben sem hisz, akkor az eredeti élet honnan jön.

Hiszek a patanormális jelenségektől. Ha nem is szellem, de az ami téged követ, az valami gonosz lény, démon.

Volt a családotokban régebben elhunyt személy? Vagy költöztetek új helyre ezek előtt?

2014. júl. 2. 14:19
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg elég gagyi a 2-es válasz. :D Mégis milyen kérdéseket lehet várni Ezotéria/Parapszichológia témakörben? Hogy hogy készül a szafaládé?

Egyébként a kérdés nem "egyértelműen kitaláció", én is láttam kiskoromban hasonlót (férfi, arca helyén sötét folt), csak én racionálisabb emberként inkább valami érzéki csalódásra tippelek.

2014. júl. 2. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Ghostbusters
2014. júl. 2. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!