Ez szellem? Már nagyon félek?
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Nem léteznek szellemek. Történeted kitaláció.
Igazából lehet szellem is amikor egymagad vagy és ugyanezt tapasztalod kérd meg hangosan udvariasan de hátározottan hogy távozzon valamint (gondolom keresztény vagy mint a legtöbb ember) hordj magadnál egy keresztet mindig mondjuk egy nyakláncot a pólódon belül
Az esetek nagy részében ez megoldja a problémát ha ez sem segít akkor viszont fordulj egy boszorkányhoz (de jól nézd meg kihez sok a kuruzsló minél szerényebb egy boszorkány is minél kevesebb "misztikus" szót használ annál biztosabb lehetsz benne hogy nem kuruzsló)
3-as vagyok Kedves 2-es még is miért jelentetted be a kérdést ha nem tetszik ne olvasd ezt a kategóriát mivel itt ezoterikával és a misztikával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket valamint a kérdező semmiféle lehetetlen dolgot nem állított azért mert te beszűkült vagy esetleg nem tapasztaltál hasonló dolgokat még nem biztos hogy nem létezik....
A szaturnuszt se látod szabad szemmel mégis ott van..
Nem tudom eleget hangsúlyozni a szellemekben nem hiszőknek (akik folyton a tudománnyal vannak), hogy a paranormális jelenségeket a tudomány SOHA nem fogja elismerni, mégpedig tudják ők is nagyon jól hogy az egész Univerzumot egy bizonyos erő veszi körül. Nézzetek akármilyen butának, elmebetegnek, ez tény. El lehetne végre gondolkozni azon hogy mi a ****-ból születtünk, hogy is lett az a bumm állitólag a Földön, vagy ha valaki még ebben sem hisz, akkor az eredeti élet honnan jön.
Hiszek a patanormális jelenségektől. Ha nem is szellem, de az ami téged követ, az valami gonosz lény, démon.
Volt a családotokban régebben elhunyt személy? Vagy költöztetek új helyre ezek előtt?
Tényleg elég gagyi a 2-es válasz. :D Mégis milyen kérdéseket lehet várni Ezotéria/Parapszichológia témakörben? Hogy hogy készül a szafaládé?
Egyébként a kérdés nem "egyértelműen kitaláció", én is láttam kiskoromban hasonlót (férfi, arca helyén sötét folt), csak én racionálisabb emberként inkább valami érzéki csalódásra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!