Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez szellem? Már nagyon félek?

Ez szellem? Már nagyon félek?

Figyelt kérdés
egyszer régen kb 8 évesen láttam egy szellemet a kezével csinált valami ha jól tudom hadonászott vele össze vissza piros pötyös fejkendőt viselt szoknyába volt de a legfélelmetesebb hogy nem volt arca nem úgy mint a slendermannak hanem nagy sötétség volt ott helyette (arca helyett) és most nemrég láttam egy sötét lényt ember alakú kb 20 méterre volt felém sétált(az utcán voltam) tovább megyek vele nem törődve visszanézek még mindig felém jön még továbmegyek visszanézek nincs ott senki.Van egy másik eset ott látok egy macskát csak egy pillanatra nem törődtem vele és gondoltam mi volt ez? és visszanézek nincs ott senki.Még sok ilyen eset történt velem.De ami még lényeges ha egyedül vagyok az érzem mintha látna valaki és figyelne meg sosem álmodok jót mindig van benne valami félelmetes halál stb.Meg néha árnyakat látok.

2014. júl. 2. 13:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
23%
Szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el pszichológushoz..
2014. júl. 2. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Aki nem hisz ebben, mit keres ebben a kategóriában? Engem nem érdekel a számítástechnika, nem járok oda. ennyi. A kérdezőnek: Velem is volt ilyen, kb 10éves koromban. Akkor erőt vettem magamon, kibújtam a paplan alól, és hangosan mondtam: menjetek el innen! :D Azóta nincs ilyen problémám. Lehet, hogy csak beképzeltem a szellemeimet, és így elhitetettem magammal, hogy elmentek, nem tudom... Lehet, hogy tényleg elmentek, mert nem akartak bántani... De javaslom, próbáld ki ezt te is, kérd meg, hagyjanak békén téged. Ha csak az agyad játéka, akkor is működni fog, mert elhiteted magaddal tudat alatt, hogy tényleg elmentek.
2014. júl. 2. 15:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem költöztünk új helyre a családomról apa nélkül nőttem fel nem tudom ki ő életembe nem láttam anyukám se beszél róla hiába kérdezem csak azt mondja nem emlékszem ki volt és sok "faggatózás" után azt mondta nem akart gyereket.Nem tudom meghalt e,nagyapám és előtte (a családomban) mind katonák voltak utána nem tudom mi történt velük de azt viszont tudom hogy nagymamám azt mondta hogy fogadtak egyik barátjával aki meghal előbb az megkeresi... mamám barátja előbb halt meg és nem kereste meg mamámat legalábbis nem észlelte és mamám arra a következtetésre jutott hogy nincsenek szellemek mert nem kerestek meg.Ezt kb 10-11 évesen mondta ezzel megnyugtatott pár napra de utána megint... Bocs a nyelvtani hibákért
2014. júl. 2. 16:11
 14/16 A kérdező kommentje:
A 8 as válaszolónak
2014. júl. 2. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdéseidre válasz:

Ez szellem? - Nem.

Már nagyon félek? - Igen, félek veled egy helyiségbe kerülni, mert valami rosszat tennék.

2014. júl. 3. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Ajjj NEM LÉTEZNEK SZELLEMEK mivel minden filmbe van 1 már mindenki azt hiszi..... Ezt tette a filmipar......
2014. okt. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!