Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellem lenne a szobában?

Szellem lenne a szobában?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam ilyenekben hinni, de tegnap több furcsa dolog is történt: álltam az asztalommal szemben, nem értem hozzá semmihez, és megvolt nyitva egy oldal. Egyszercsak elkezdett lejjebb gördülni az oldal és az oldal alsó harmadánál állt meg végül.

A másik az volt mikor lefeküdtem, mintha éles köröm piszkálná a számat. Semmi nem ért hozzá :S

Amióta elpusztult a kutyám, nem ez az első alkalom fél év alatt hogy leesnek dolgok amik odáig stabilan voltak ott hosszabb ideig, szóval elég bizarr. És jelzem még egyszer, mindig a tudományos magyarázatokra vagyok nyitott, csak most elbizonytalanodtam. Mégis csak léteznének szellemek?

2014. máj. 22. 21:38
 1/4 anonim válasza:
28%
Nekem elhiheted hogy léteznek szellemek és lehet ez is az volt. És végülis ez is lehet egy tudományos magyarázata a dolgoknak.
2014. máj. 22. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

"Nekem elhiheted"

jaja, minden okunk megvan rá, hiszen jól ismerünk, és tudjuk, hogy szaktekintély vagy a témában. :D

2014. máj. 23. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen kérdezted. Ez a honlap már inkább arról híres, hogy gyakorif sz kérdések. Válaszok részt meg csak troll, vagy netán értelmes, megmondó válasz esetén ban/törlés, vagy lepontozás. Az egész honlap már a levesbe való. Felhasználók elrontották az egészet.
2014. máj. 23. 12:03
 4/4 anonim válasza:
Szerintem(csak 13 éves vagyok) próbáld meg kiengesztelni a kutyád "szellemét" mondjuk sírt állítasz neki. Én ezt tenném, ha ez nem jön be akkor fordulj szakemberhez!
2014. máj. 23. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!