Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezik olyan hogy a három...

Létezik olyan hogy a három évvel ezelőtt elhunyt barátnő visszajár? Nagyon szerettem!

Figyelt kérdés
Tudom nehéz elhinni, de nem álmodtam ezt! Szóval hogy lefeküdt velem... Azelőtt négy és fél évig jártunk, egy balesetben vesztette életét. A kórházba már nem értek be vele sajnos :(

2014. máj. 18. 14:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Azóta senkit nem tudok szeretni, nyugtatót is szedek. Frontint, és érzem velem van! Most nem rég lefeküdtem egy lánnyal ittasan, és azóta történt ez... Szin józan voltam, nem álmodtam ezt! Mindig is olyan hűvösséget éreztem magam körül. :o
2014. máj. 18. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Ott voltál a temetésén? Már csak azért kérdezem, mert, hogy nekem is halál hirét költötték valakinek, aki él:) Ne hogy fel legyél ültetve.
2014. máj. 18. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam ott a temetésen mert nem is volt barátnő, és nem halt meg senki! Kamu, oké. De kíváncsi vagyok rá hogy szellemmel lehet e szeretkezni? Csak ezt hogy írjam ki, így már mindjárt más! :) Am is vannak hülyébb kérdések, nekem meg hülye napom ma! XD
2014. máj. 18. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt látom, hogy ma nem vagy a helyzet magaslatán:D
2014. máj. 18. 15:23
 5/9 anonim válasza:

Atyavilág! o.O Micsoda elmék!! :D

Viszont!! :O Én nemrég láttam egy filmet: Démonok között!

Ez csak film, oké.... csakhogy igaz történet alapján csinálták. Egy házaspár legkülönlegesebb esetét dolgozza fel a film, amit még nyilvánosságra sem mertek hozni hosszú ideig! Jó film! Nézd meg, Neked lehet így még parásabb!! :D

A lényeg, hogy utána néztem az eredeti sztorinak, és nézegettem. Olvastam olyat, hogy démon, vagy gonosz szellem, talán a jó is :\ezt nemtudom, de szexuálisan tudnak zaklatni élő embert! o.O

Elvileg lehet igaza....(nézd meg a film első 5 percét, és tudod miért írom) Aztán.... Lehet hogy már ezt is csak az hiszi el aki átélt ilyet! :\

Mindenesetre hajrá! (y)

2014. máj. 21. 15:17
 6/9 anonim válasza:
De hogy ezt a nyugtatós sztorit mi a francért írtad bele???!! :D
2014. máj. 21. 15:18
 7/9 anonim válasza:

hát most nagyot nevettem xD

amúgy télleg jó film :)

2014. jún. 4. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Te egyszerűen retardált vagy.
2014. jún. 5. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2014. jún. 16. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!