Lehet, hogy szellem van a szobában éjszaka? Hogy lehet elűzni akkor?
Ragacsos anyag a száj szélén -> növés.
Fuck logic...
"Ugye nem vagyok terhes, vagy ilyesmi (még sosem voltam senkivel)?"
De... földönkívüli termékenyített meg, speciális sugárral.
A szellemeket úgy lehet elűzni, ha újholdkor raksz egy kört fekete gyertyákból a szobádban, akkorát, hogy le tudj ülni törökülésben a közepén. 12 gyertyát rakj egyenletesen elosztva a kör mentén. Északról kezdd, kelet fele rakd le a gyertyákat. Először a négy égtájat jelöld ki, aztán a többit, hogy egyenletes legyen. 23:59-kor kezdd el meggyújtani őket, szintén az északival kezdve, kelet felé haladva. 0:00-ra égnie kell az összes gyertyának. (Ha bizonytalan vagy, 23:59 előtt is elkezdheted, de nem sokkal, mert kockázatos, hogy rossz időkaput nyitsz meg.) Ezután ülj le törökülésben a kör közepébe, északra nézzen az arcod. Tedd mindkét könyöködet a megfelelő térdedre, és tedd össze mindkét kezed első három ujját. (Keleti festményeken gyakran látható ez a pozitúra, nem véletlenül.) Nem kell varázsigéket mormolgatni, vagy ilyesmi. (Lehetne verbálisan is segíteni a folyamatot, de ahhoz egy rég elveszett nyelv szavait kellene használni, én is csak ennyit tudok sajnos. Mai nyelvekkel csak ártasz.) Ha mindent jól csináltál, megnyílik egy időkapu, ami a szellemek helyére vezet, és a környéken található szellemek haza mennek. Viszont vigyázz: ha elrontasz valamit, könnyen nyílhat más dimenziókba vezető kapu, amin át lények jöhetnek át. A legrosszabb, ha a gyertyák lángja feketére változik, ekkor pokolkapu nyílt. Általában nem éli túl, aki megnyitotta, a lelkét elviszik az ördögök, a füstölgő teste pedig ott marad a kör közepén. (Szerencsére viszonylag rövid idő után magától bezárul, ezt az ördögök is tudják, így általában több áldozatot nem szokott követelni a kinyílt pokolkapu.)
De tanulhatsz természettudományokat is, és gondolkodni is kezdhetsz, az is jó szellemek ellen. Valamiért nagyon utálják az okos embereket, sosem jelennek meg nekik.
Szerintem ez egy kamu kérdés.
A másik verziót, le sem merem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!