Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet, hogy szellem van a...

Lehet, hogy szellem van a szobában éjszaka? Hogy lehet elűzni akkor?

Figyelt kérdés
Mostanában minden reggel arra ébredek (és néha éjszaka is), hogy valami ragacsos anyag van a szám szélén és néha a hajamban. Megkérdeztem apámat és ő is megerősítette, hogy éjszaka többször is be kellett jönnie hozzám, mert beszéltem álmomban. ez mitől lehet? Ez valami természetfeletti dolog, vagy valamilyen betegség lehet? Ez régebben is volt párszor, amíg kisebb voltam, de mostanában szinte minden nap! Ugye nem vagyok terhes, vagy ilyesmi (még sosem voltam senkivel)?

2013. máj. 17. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ebből ragacsos anyagból vigyél mintát az orvosodnak!
2013. máj. 17. 18:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Apu azt mondta ne foglalkozzak vele, mert csak növök, de oda is csak vele szoktunk menni és csak ritkán.
2013. máj. 17. 18:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ragacsos anyag a száj szélén -> növés.

Fuck logic...

2013. máj. 17. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Terhességet se hagyd ki.
2013. máj. 17. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:

"Ugye nem vagyok terhes, vagy ilyesmi (még sosem voltam senkivel)?"

De... földönkívüli termékenyített meg, speciális sugárral.

2013. máj. 17. 20:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Komolyan, azaz uccsó kérdés... legalább azt ne írtad volna ki...
2013. máj. 17. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Ektoplazma?
2013. máj. 18. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:

A szellemeket úgy lehet elűzni, ha újholdkor raksz egy kört fekete gyertyákból a szobádban, akkorát, hogy le tudj ülni törökülésben a közepén. 12 gyertyát rakj egyenletesen elosztva a kör mentén. Északról kezdd, kelet fele rakd le a gyertyákat. Először a négy égtájat jelöld ki, aztán a többit, hogy egyenletes legyen. 23:59-kor kezdd el meggyújtani őket, szintén az északival kezdve, kelet felé haladva. 0:00-ra égnie kell az összes gyertyának. (Ha bizonytalan vagy, 23:59 előtt is elkezdheted, de nem sokkal, mert kockázatos, hogy rossz időkaput nyitsz meg.) Ezután ülj le törökülésben a kör közepébe, északra nézzen az arcod. Tedd mindkét könyöködet a megfelelő térdedre, és tedd össze mindkét kezed első három ujját. (Keleti festményeken gyakran látható ez a pozitúra, nem véletlenül.) Nem kell varázsigéket mormolgatni, vagy ilyesmi. (Lehetne verbálisan is segíteni a folyamatot, de ahhoz egy rég elveszett nyelv szavait kellene használni, én is csak ennyit tudok sajnos. Mai nyelvekkel csak ártasz.) Ha mindent jól csináltál, megnyílik egy időkapu, ami a szellemek helyére vezet, és a környéken található szellemek haza mennek. Viszont vigyázz: ha elrontasz valamit, könnyen nyílhat más dimenziókba vezető kapu, amin át lények jöhetnek át. A legrosszabb, ha a gyertyák lángja feketére változik, ekkor pokolkapu nyílt. Általában nem éli túl, aki megnyitotta, a lelkét elviszik az ördögök, a füstölgő teste pedig ott marad a kör közepén. (Szerencsére viszonylag rövid idő után magától bezárul, ezt az ördögök is tudják, így általában több áldozatot nem szokott követelni a kinyílt pokolkapu.)

De tanulhatsz természettudományokat is, és gondolkodni is kezdhetsz, az is jó szellemek ellen. Valamiért nagyon utálják az okos embereket, sosem jelennek meg nekik.

2013. máj. 18. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülye vagy? Legalább apádnak ne add a tudomására, hogy teljesen degenerált vagy. De lehet, hogy egy szellem a szádra kiverte a f@szát...
2013. máj. 19. 19:14
 10/16 anonim válasza:

Szerintem ez egy kamu kérdés.

A másik verziót, le sem merem írni.

2013. máj. 20. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!