Utánunk jött, vagy már itt volt, vagy vonzom a szellemeket?
1. A férjedet miért szólítod apának?
2. Képzelődtök vagy alvásparalízis
" Iszonyúan féltem, próbáltam szólni a férjemnek,hogy "apa",de egy hang nem hagyta el a szám,s már majdnem sírógörcsöt kaptam,mire elmúlt az egész, eltűnt a hidegség, bizsergés,és felkiáltottam, h Apa! "
Na itt kifakadtam :DDD
Szia!
Na most bevezetőként: A lányom és én is fogékonyak vagyunk az ilyen dolgokra. Tavaly év végén elkezdett mozogni a függöny,büdös volt az egész szobába. Én elvált vagyok,az új barátom feküdt mellettem. A volt férjem hangján megszólalt "valaki" és szólongatott,majd a volt barátom (aki közben horkolt) hangján megszólalt valaki hogy "ő is megfog halni" !!!!(tehát a volt férjem fog meghalni)
Én akkor nem figyeltem a jelekre. Aztán pár nappal később én aludtam a barátomnál,a lányom otthon maradt. Hajnalba sírva-ríva hívott fel,hogy valaki bezárta őt a fürdőbe.
Hívtam egy "szakértőt" aki megnézte a házunkat,és elmondta hogy volt apósom szelleme van a házunkba.
De a legtragikusabb ,hogy a férjem 5 hónappal később TRAGIKUS MÓDON ÖNGYILKOSSÁGOT követett el,úgy akkor ahogy aznap este a szellemek megmondták.
Visszanézve: Az apósom szelleme akart figyelmeztetni a bekövetkező tragédiára! Minden valamire utal,lehet hogy neked is valami üzenetet szeretnének átadni!
Ezen kívül keress fel egy látót,van akit szellemek szállnak meg,lehet jó vagy rossz akarat,de a lényeg,hogy te magad erős legyél,mert csak a gyenge lelkeket tudják megszállni!
Merre laksz? lehet hogy tudnék segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!