Minden kisgyerek látja a szellemeket?
Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata a témában csak az írjon.Kíváncsi vagyok valós történetekre is.2012. febr. 22. 19:32
1/25 anonim válasza:
Hogy lehet ekkora m*rhaságot kérdezni?
2/25 Speper9 válasza:
Igen látják. Én anno, kiskoromban magával Darth Vaderrel találkoztam. Borzalmas dolgokat közölt velem.. hogy ő az apám meg efféle abszúrd dolgokat. Figyelj oda a gyerekedre ha van, nehogy kis zöld, ide-Yoda pattogó manókról meséljen neked! :SSSS
3/25 anonim válasza:
Nem. A gyerekek többsége nem elmebeteg.
4/25 anonim válasza:
Nem, csak azok a kisgyerekek látják akiknek az anyjuk szeretné ha a büdös kölyke ha másban nem akkor ebben különleges lenne.
5/25 anonim válasza:
Szerintem sok kisgyerek lát dolgokat,csak még nem tudják lekommunikálni.utána meg elfelejtik sajnos!
6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm , tényleg sokra mentem az értelmes válaszokkal..."Akinek van tapasztalata a témában csak az írjon" ami azt jelenti hogy a hülyék kíméljenek -.-
2012. febr. 22. 20:43
7/25 anonim válasza:
Eddig egyetlen hülye sem válaszolt neked.
Akinek volt már kisgyereke,az tudja,hogy a gyerekek fantáziája kimeríthetetlen. Arról nem is szólva,hogy sokszor még 4 évesen is összekeverik a valóságot az álmokkal,vagy a fantáziájukban szereplő dolgokkal.
Sok ostoba azt hiszi,hogy ha a gyerek "lát" valakit,az a szellem. Pedig csak a fantázia terméke.
8/25 Mónih válasza:
Kisgyermek ként engem nem a szellemek izgattak,hanem az,hogyan szórakozzak jól,és legyek boldog...tudod..mint mindenki aki normális ;)
9/25 anonim válasza:
Nem. Több oka is lehet, hogy a kisgyerek miért nem lát szellemeket, például az, hogy egyáltalán semmit nem lát. Vannak ám vak gyerekek.
10/25 anonim válasza:
Én kiskoromban, azt hittem, hogy szellemeket láttok, aztán rájöttem, hogy a sok ilyen elmebeteg felnőtt ember miatt rettegtem napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!