Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Minden kisgyerek látja a...

Minden kisgyerek látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata a témában csak az írjon.Kíváncsi vagyok valós történetekre is.
2012. febr. 22. 19:32
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Senki sem tudja, hogy a gyerekek tényleg látják-e a szellemeket. A vélemények - mint az az eddigi válaszokban is látszik - erősen megoszlanak. Egy biztos: amíg a felnőttek ki nem ölik belőlük ezt a csodálatos tulajdonságot, addig sok olyan eset történhet, amikor a szülőnek kell tanulnia a gyermekétől. Viszont vannak olyan személyes tapasztalataim (bár én már nem igazán számítok kisgyereknek), amiket szívesen megosztanék Veled, ha tényleg kíváncsi vagy rá.

Egyszer éjszaka, amikor nyitott ablaknál aludtam a szobámban, hirtelen ráugrott a mellkasomra valami puha és meleg. Hunyorogva fölkattintottam a villanyt, és megenyhülve láttam, hogy csak a macskám az. Becsuktam az ablakot - eléggé kiszellőzött már a szoba, és kezdett lehűlni a levegő -, és kivittem az üvegházunkba a macskámat. Kulcsra zártam a ki- és bejárati ajtót is, hogy nyugodtan alhasson, és ne mászkáljon ki éjszaka. Ásítozva visszaballagtam az ágyamhoz, és megkíséreltem, hogy visszaalszom. De nem sikerült, mert mire félálomba merültem, újra valami meleg és puha landolt rajtam, ezúttal a lábamon. Éreztem, ahogy az apró lábak alatt besüpped a takaró. Odanyúltam, hogy megsimogassam a kisállatot, de kezem csak a levegőt markolászta. Összevont szemöldökkel lenéztem a könyökömhöz, ahol a legjobban besüppedt a takaró, de nem volt ott semmi. Ekkor a fülemet hangos dorombolás csapta meg, és a takarón sorban apró mélyedések alakultak és tűntek el egymás után, egyre közelebb az arcomhoz. Zakatoló szívvel felültem, és zihálva vettem a levegőt. Ijedten néztem és tapogatóztam körbe az ágyban, de semmit nem láttam az ég-világon. Az ablakon beszűrődő holdfény ezüstösségére koncentráltam, hogy megnyugodjak...

...de ekkor egy puha szőrtömeg simult a jobb karomhoz.

Sikoltva fölpattantam az ágyról, és átrohantam az édesanyámhoz. Leültem az ágya szélére, és az ajtót néztem, ami nyikorogva kijjebb nyílt 5 centivel...megreccsent a padló...de nem jött be semmi..

Az ereimben csak úgy száguldozott a vér, anyukám pedig hűvösen utasított: "Menj vissza aludni, csak álmodtad az egészet."

Könnyekkel küszködve tudtam csak elaludni, és a szellem-macska emléke élénken él még bennem mind a mai napig. 14/L

2012. márc. 7. 22:46
 22/25 anonim válasza:
100%
habár ez nem ide tartozik, de aki azt mondta ,hogy hála az istennek hogy nem magyarországon él és hogy néha szégyeli hogy magyar ,ert vannak itt ilyen emberek, annak csk azt mondom hogy minden hol vannak jó, rosz, buta, hulye, szellemileg nem beszámítahtó emberek M.o-n is meg máshol is a világ összes országába...
2012. márc. 12. 20:17
 23/25 anonim válasza:
én 11 éves vagyok és látom őket néha fehér néha fekete van amikor csak egy arc de van amikor egy egész fénylő test.már több furcsa dolog is történt velem ............
2012. márc. 29. 17:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Szkeptikusok! Akkor azt mivel magyarázzátok, hogy a 7 (!) éves húgom sírva futott át hozzám az egyik éjjel, hogy valaki van a szobájában és őt nézi?! Nem, nem álmodott, ugyanis ez este fél 10körül volt és ilyenkor még nem alszik! Ahogy elmondta, a dédipapánkra hasonlított, aki a születésem előtt 1évvel (19vagyok) halt meg és képet sem látott róla soha.
2014. jan. 31. 18:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! 7évesen szerintem már régen kinőtte a képzeletbeli barátokat..
2014. jan. 31. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!